Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek akkor, ha valakivel ismerkedtek és egyszer csak elsírná magát, mert szeretne végre szeretni, mennyire lennétek megértőek?
Elmenekülnék. Egy nőnél is gáz, ha első randin ilyet tesz.
Férfinak is, nőnek is legyen tartása. Azt gondolnám, hogy a múltban él és nem is akar kikeveredni onnan. Azt vetítené előre, hogy majd nekem kell pátyolgatni egész életén át, hogy az ő problémáját is nekem kell megoldani, ha pedig nekem van problémám akkor csak sírni fog velem, megoldásában nem segít. Az érzelmi életünket nem borítjuk rá egy idegenre. Márpedig jónéhány randiig csak szimpatikus idegenek vagyunk egymásnak. Azon kívül a randin a legjobb oldalunkat igyekszünk mutatni.. ha ez a legjobb oldala valakinek milyen lehet, ha össze van zuhanva? No meg ilyenkor udvarolni illik, elbájolni a nőt. Ha ezzel akar levenni a lábamról .. hát nem tudom, nem szeretnék gyerekkel randizni.
Mindezzel együtt persze értem, hogy valakinek fáj, ha még nem randizott, de akkor szedje össze magát, tanulja meg hogy kell ezt csinálni, nézze mások hogy boldogulnak és előre nézzen, ha találkozik a lehetőséggel, ne hátrafele.
A nők számára ez eléggé visszataszító, ha pisis módon valaki elbőgi magát előttük. Meg aztán ismerkedésnél így kitárulkozni, bevallani nekik mindent, hogy párkapcsolatok terén sikertelen vagy? :D Ha sírni támad kedved, azt csakis egyedül tedd, amikor senki sem lát.
És hogy miért mondom ezt? ELÁRULOM! Pont akkor vesztettem el életem első kutyusát, amikor ismerkedtem egy lánnyal, és nem tudtam megállni, hogy ne könnyezzek előtte. Amikor elárultam neki, hogy a kutyám eltávozása miatt vagyok mostanában érzékenyebb, visszahőkölt, és onnantól kezdve mint akit elvágtak, nem nagyon kereste többé a társaságom, holott előtte jelét sem adta, hogy valami problémája lenne. Utólag, évekkel később be is igazolódott, amikor rákérdeztem, hogy anno miért is kezdtük el egymást hanyagolni. Azt mondta, hogy azért, mert sohasem látott még férfit sírni — mondta ezt 24 évesen —, megijedt tőlem, és szánja-bánja, ha újrakezdhetné velem az egészet, ma már megvigasztalna. Aha, én pedig elhittem neki ezt a nagyon szép mesét! :D Olyan baromi nehéz lett volna neki egyenesen azt mondania, hogy rühelli a sírdogálós srácokat. Ennyi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!