Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok válás mostanság, a 40 felettiek zöme elvált és az elhagyott fél (sokszor gyermekes anyuka) őrül meg, mert nem talál új párt. Miért? Kapuzárás? Miét nem találnak új társat, ha manapság tömeges a szingliség 30-40 éves korban?
Negyvenes elvált anyuka vagyok és én kezdeményeztem a válást. Nem vagyok gyiken síró lúzer gyerek, úgyhogy nem kell engem sajnálni. Nyilván okom volt rá. Vannak dolgok amiket nem kötelező eltűrni a mai világban (megcsalás, bántalmazás vagy szex hiány, mert egy anyával már nem akar....)
Ettől még vágyom párra, de én is tudom, hogy kicsi rá az esély. Nehéz olyan férfit találni aki elfogadja, sőt szeretni tudja a gyerekemet és aki nem csak azért lenne velem, mert magányos hanem mert valamiért konkrétan engem akar....ennél alább pedig nem adom.
A korban hozzám illők még gondolom huszas, harmincas nőkre vadásznak...
De nem izgat annyira az egész. Szex kapcsolatot bármikor találnék, azt tudom. Ha egy nő többre tartja magát, akkor marad a magány. Szerencsére anyagilag rendben vagyok, és ha nem találkozom olyannal akivel odavagyunk egymásért....akkor ennyi.
Társat találni szerintem minden életkorban nehéz.
" Be vannak fásulva"
ez totál igaz.
És kedves 13-as a leendő feleséged/szeretőd pedig 10 év múlva azt fogja írni, hogy: 40 éves, jól kinéző nő vagyok, aki anno hozzáment egy nála 12 évvel idősebb, elvált férfihoz, aki a kapuzárási pânik elől menekülve éppen ereje teljében próbálta a 20 évesek életét élni. Most 52 éves, elhízott, befásult. Én 40 évesen boldog akarok lenni, hisz tanultam, szétdolgoztam az agyam. Egy korban hozzám illő társsal.
Általánosítás ismét, de miért gondolja valaki, hogy egy fiatal nőnek egy elvált, idősebb férfi kell csak azért mert a pasi úgy gondolja neki ez megjár?
,,30-as, gyermektelen férfi barátnője/szeretője, első felesége leszek :D"
Azt kalkulád be, hogy ha 30 as és nincs gyereke és 30 as nőre vetemedik, akkor azzal a férfival valami hatalmas gond van. Vagy ronda, vagy akármi lelki defekt. Ritka a normális, jól kereső, megfelelő kinézetű 30-as férfi, aki nem 30 alattiakra fog vadászni. Persze tudok normális 30-ast, aki 30 feletti nőkre hajt, de kopasz, büdösszájú, ronda, elhízott, szőrös alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!