Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvállt de a facen a férje vezeték neve is ott van a felhasználó nevében Szerintetek is gáz?
Figyelt kérdés
Elvált a facen ki is van írva neki is volt férjének is ,
hogy elváltak(ilyet se láttam még), de a lánynak még a férje vezetékneve a felhasználó nevel 1. harmada. (Pl elvált Kis Zsolttól de Kis Nagy Éva ). Engem picit zavar. Ok ha személyiben nincs átírva....de facen
2017. jún. 9. 10:55
1/24 A kérdező kommentje:
Elvált * bocsánat kissé ideges voltam
2017. jún. 9. 10:57
2/24 anonim válasza:
Neked nem mindegy? A Facebook határozza meg az életed? Ráadásul egy olyan emberé, akivel soha nem kell beszélned? Nem érzed, hogy amit csinálsz, az nem normális dolog?
3/24 A kérdező kommentje:
Na szóval ha nem egyértelmű a lánnyal ismerkedem, van egy közös gyerekük ráadásul.
2017. jún. 9. 11:00
4/24 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, aki ezzel egyáltalán foglalkozik. Szánalom, foglalkozz a saját életeddel, magadnak olyan nevet teszel ki, amilyet jólesik, másokéhoz semmi közöd.
5/24 anonim válasza:
Nah, ha nem világos, ez a FACEBOOK... egy aktuálisan népszerű oldal, ami lehet, hogy 10 év múlva az iwiw mellé kerül nosztalgikus emléknek. Szerinted???
6/24 anonim válasza:
Ha nem tudod kezelni azt a helyzetet, hogy elvált, a volt férjéhez pedig élete végéig köti egy gyerek, akkor miért kezdesz bele egy számodra ilyen bonyolult kapcsolatba?
7/24 anonim válasza:
Lehet menő a volt férj neve, pl. Füstteleky vagy Mordhegyi
8/24 anonim válasza:
Nekem is fura ha valaki megtartja a házastársa nevét válás után, kivéve ha mondjuk szakmai berkekben hosszú idő óta így ismerik, akkor érthető.
9/24 anonim válasza:
Mivel eddig így ismerték, így könnyebb is megtalálni. Anyukám is sokáig maradt a férjezett nevén, mert a lánykori nevét kb nem is tudta senki. Semmit nem jelent.
10/24 A kérdező kommentje:
Na végre egy normális válasz. Akkor normálisan írok is neked. Nem egy iskolázott lányról van szó...25 éves 2-3 év házasság után váltak el. Én ezt tudtam még leveleztünk felvett facebookon és akkor se esett le még meg nem láttam az életeseményeknél. Írják mert a facen élni az életet. hát vicces de kb ez egy lépcsőfok valami felé vezető úton. Hogy kölcsönösen engedünk betekintést egymás (virtuális) életébe. Amikor végleges döntést hoznék a házasságomat illetően levenném az + vezeték nevet.
2017. jún. 9. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!