Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvállt de a facen a férje vezeték neve is ott van a felhasználó nevében Szerintetek is gáz?
Elvált a facen ki is van írva neki is volt férjének is ,
hogy elváltak(ilyet se láttam még), de a lánynak még a férje vezetékneve a felhasználó nevel 1. harmada. (Pl elvált Kis Zsolttól de Kis Nagy Éva ). Engem picit zavar. Ok ha személyiben nincs átírva....de facen
Na akkor a sok értetlennek:
Valóban érdekes, hogy a férje neve van kint, úgy hogy egyébként 2 perc megváltoztatni.
Az, hogy a személyiben még esetleg az van, érhető, mert nem olcsó mulatság.
Nem tudom mi állhat a háttérben, de az én környezetemben az a gyakorlat, hogy minél hamarabb akar szabadulni a nő a férjétől minden téren.
Tudod kérdező átíratni a nevet az pénzbe kerül.
De amúgy ,miért nem tőle kérded meg??!
Meg nem mindegy az neked...
Tehát a kutyát sem érdekli, hogy a személyiben nincs átírva, de Facen már halálos bűn...
Oké, nincs több kérdésem. :D
Facebookról van szó ahol semmibe nem kerül. Plusz érthető, ha zavaró amiért komolyabb ok nélkül megtarrja az ex nevét. Könnyen az jön le, hogy még ragaszkodik a volt férjhez valamilyen szinten. Az meg bem ok hogy nem találják meg így facen, aki már ismerős az talán nem akad ki azon hogy Kis Nagy Éva ezentúl csak Nagy Éva aki meg új ismerős annak már valószínűleg Nagy Évaként mutatkozik be. Ha a papírokon később változtat nevet mert drága, macera FBn ez akkor is percek kérdése.
Kérdezz rá nála simán hogy miért nem írja át
"Az, hogy a személyiben még esetleg az van, érhető, mert nem olcsó mulatság."
Akkor viszont hivatalosan még mindig az a neve. Nehogy már az legyen a baj, hogy valaki egy internetes oldalon a valódi, hivatalos nevét használja, és nem azt, amire majd szeretné valamikor átírni...
Nagymamám 72 éves koráig, haláláig x-né volt, pedig 30 éves kora körül elváltak a nagypapámmal, aki rá pár évre el is hunyt, a mamámnak meg lett élettársa.
Mindenki a férjezett nevén ismerte, minek változtatta volna meg?
De oké, nála még felismerhető lett volna, mert a "Kissné Nagy Éva" alakot használta, de pl van egy ismerősöm, akit 15 éve ismerek, és fogalma sincs, mi a lánykori neve, mert ő Kiss Éva lett Nagy Éva helyett.
Facebookon meg elméletileg a saját, hivatalos nevedet kell(ene) használni. Meg érdemes azt, ahogy ismer mindenki, mert úgy találnak meg.
férjezett nevén ismerte, minek változtatta volna meg?"
Mert hülyén jön ki, hogy már ezer éve elvált, de ő még mindig "kisné".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!