Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segédmunkásként sose lehet szerető barátnőm?
ismerkedésnél amint megtudják hogy segédmunkás vagyok, sikítva menekülnek előlem a nők.
miért ennyire felszínesek?
csak a pénz számít?
"A nők nem arról híresek hogy egyáltalán dolgozzanak."
Ha bemész egy bankba, hivatalba, orvosi rendelőbe, iskolába, akkor többnyire női alkalmazottakat látsz. Nekem az orvosom, a könyvelőm és az ügyvédem is nő. Én többek között bírósági, ügyészségi fordító és tolmács vagyok. Ezen a területen is elég sok a nő: ügyvédek, bírók, ügyészek, fogalmazók. Persze ők is csak beleültek a jóba.
A fizetést hagyjuk, én dolgom hogy mennyit keresek, nem tartozik senkire, a leendő nőmre sem!
Az az enyém és nem az övé.
Nem értem, miért számít ez?
Ha nyaralni akar a nő, keresse meg a rávalót, miért tőlem várja a pénzt rá?
Repülünk is te meg ülj otthon és verd ki,aztán feküdj le aludni másnap menj robotolni,igyál meg két sört,szivd el a cigit,menj haza feküdj le.
És ezt ismételgesd akkor.
"Persze ők is csak beleültek a jóba."
Van sok dolgozó nő, de nagyon sok nem dolgozó is akik ülnek otthon és egész nap a manager faszijukat várják haza.
Aztán kész csoda ha tudnak valamit főzni neki, persze inkább rendelgetik az ételt, mert főzni az rabszolgaság ugye.
45 % os, én melós vagyok, mégse ilyen az életem, meg tudom fogni a pénzt, (talán azért mert nem idióta nőkre költöm?), van is megtakarításom.
Nyilván nem annyi mint neked, de az már mindegy.
Te meg dugják minden testnyílásodba lóvét, neked a pénz az istened.
Én elégedett vagyok az életemmel.
AZ idegesít hogy a nők azt lesik ismerkedéskor hogy mennyi van a zsebemben, rohadtul elegem van belőle.
Undorító pénzhajhász a legtöbb nő, ez van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!