Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segédmunkásként sose lehet szerető barátnőm?
ismerkedésnél amint megtudják hogy segédmunkás vagyok, sikítva menekülnek előlem a nők.
miért ennyire felszínesek?
csak a pénz számít?
Ja elfelejtettem leírni hogy a nők többsége aki visszautasít szintén segédmunkás!!
tehát nem mérnök nőknél próbálkozom be, hanem hasonló kaliberű nőknél.
Mégis pénzéhesek.
Ez van oszd be,olvasd el cikket amit küldtem PONT.
Nem lehet veled tervezni,és mégis milyen közös élményeket tudnál szerezni a nőnek?
Elmentek kannásborozni?
Mikor és miből viszed el wellneszezni?
Milyen terveid vannak?
ha el akarunk menni wellnesre miért nekem kéne fizetni az egészet?
fele fele.
Ez van oszd be,olvasd el cikket amit küldtem PONT.
Nem lehet veled tervezni,és mégis milyen közös élményeket tudnál szerezni a nőnek?
Elmentek kannásborozni?
Mikor és miből viszed el wellneszezni?
Milyen terveid vannak?
mi olyan jó a welneszezésbe?vagy csak divatból kell csinálni?am minek kell itt kannásborozni?attól mert valakinek 8 általánosa van még nem biztos hogy alkoholista te gyök.ér
milyen sültgalambot várok?
azt a nők szokták várni, a pénzes faszi reményében.
de azt sehogyse tudjátok kimagyarázni hogy a segédmunkás nők is elhajtanak.
Ja, nincs elég pénzem.
Nekik van? Nincs.
Segédmunkás keresetből a felét sem tudnád. És most semmi bunkóság nincs bennem, csak tény. Vagy neked ez az életcélod?! Így dolgozni és várni a sültgalambot?!
a ku.rva any..ádat,azt,aki 25 éves koráig enm tanult annak lőttek,utána már csak fizetős iskolába mehet
26 éves vagyok.
Nem értem hogy lehetnek ennyire pénzéhesek a nők, ilyen alapon ismerkedésnél mindenki vigye a bérpapírját és akkor nincsenek felesleges körök.
Jaaah,100e-ből milyen részt fizetsz?
CSak egy hétvége kerül minimum 80-90ezerbe,jó kuponnal 50 okés.
Mellette milyen társasági életetek lesz?Kikhez és hova jártok majd?
Neked sztem nincsen igényed sem,te el vagy otthon,nincsen tartalma a létezésednek egyáltalán.
Erre egy nő nem kiváncsi,nekik és minden igényes embernek élmények kellenek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!