Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segédmunkásként sose lehet szerető barátnőm?
ismerkedésnél amint megtudják hogy segédmunkás vagyok, sikítva menekülnek előlem a nők.
miért ennyire felszínesek?
csak a pénz számít?
És ha nincs pénz a 100 ezres wellnesre akkor mi van?
Van sok ingyenes vagy olcsó program is.
Egy közös főzés is tud nagyon romantikus lenni.
Csak a pénz számít?
"Egy normális segédmunkás keres napi 10 ezret, ha a kedves lány is hozzátesz ennyit, csak el tudnak indulni valamerre?
"
A nők nem arról híresek hogy egyáltalán dolgozzanak.
Inkább alanyi jogon várják el a jólétet.
igen, az átlagos gyikozó nettó 600 ezret kereső budapesti programozó.
tudom, ez lenne az ideális a kedves nőknek is, ilyen faszi, hiszen ők egész nap tologathatnák a napszemüveget a fejükön otthon a kertben.
Jól van Varlito,pacsizzatok le.
Amúgy a wellneszezés azért jó mert élmény te nagyon okos,jól érzed magad.
Igen van olcsó program de utazgatni szeretnek az értelmes emberek ahhoz meg pénz kell.
Egy jobb társaságból téged kivágnának,mert be nem tudnál illeszkedni.
És igen én is imádok wellneszezni,de ti üljetek akkor otthon,csak kérdés,milyen élményetek lesz.
Tudod Carlito,mi tewttünk azért,hogy jól keressünk,ti tized annyit nem tesztek bele az életetekbe,és ez a baj,a hozzáállásotok egyenlő a nullával,nektek igy nőtők SOHA nem lesz max egy lepukkant alkesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!