Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mi mindent vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi mindent vártok el egy 30 éves férfitól?

Figyelt kérdés

Mi mindent kell letennie az asztalra már egy 30 éves férfinak?

Tudom, eddig csak a külsőségek és a bulik számítottak főleg. Ezek most is számítanak, de 30 évesen már egy egészen új szerű dolog is befigyel a képbe, ami a férfi értékét meghatározza, ez pedig az anyagiak/egzisztencia. Tehát ilyenkor már felmerül, hogy eddig mennyi mindent tett le az asztalra: ha van diplomája mennyire piacképes, van-e állása és ha igen mennyi a nettó keresete, van-e már saját lakása és milyen nagy, milyen környéken van, van-e saját autója és hány éves, milyen típusú, egyáltalán a szüleivel lakik még??

Ezek a dolgok a hétköznapi beszélgetések során többnyire tabu témák szoktak lenni, hiszen senki nem akar qrvának tűnni, nem akarnak nyilvánosan megalázni férfiakat, akiknek ez az anyagi rész hiányzik, DE a párválasztás azt nagyon-nagyon befolyásolni tudja. Szóval itt nyugodtan kibeszélhetjük névtelenül.

Mennyi mindent vártok el egy 30 éves férfitől?

2017. máj. 28. 13:16
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

# 50

ui: kezdd..., hogy ebbe se köss bele;)

2017. máj. 29. 08:51
 52/54 anonim ***** válasza:

- ne anyuci szoknyája alatt éljen (tőlem együtt is lakhatnak, de akkor legyen igénye a férfinak a különköltözésre, és ne anyuci törölje a fenekét is)

- dolgozzon, keressen pénzt és tudja azt beosztani /ne folyjon ki a kezei közül mindenféle baromságra (nem kell több százezres fizu... ne segélyből meg fizikai közmunkából éljen - én Bp.-n lakom, itteni férfit keresek, és aki itt csak fizikai közmunkára jó, az vagy lusta, vagy buta)... pl. ha keveset keres, akkor ne a buli, a cigi meg a sör legyen az első

- nekem nem baj, ha nincs diplomája, de legyen okos, művelt, intelligens, tájékozott, olvasott, tanult

2017. máj. 29. 09:34
 53/54 Költőnő? ***** válasza:
Azzal vagyok tahó, aki megérdemli, na próbáld meg újra, puszika!
2017. máj. 29. 10:02
 54/54 anonim ***** válasza:
Én csak kommenteket jöttem olvasni, mert baromi szórakoztató ez a kinek nincs élete dolog és az, ahogy a két nem egymásnak feszül az igények miatt.:D
2017. máj. 29. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!