Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi mindent vártok el egy 30 éves férfitól?
Mi mindent kell letennie az asztalra már egy 30 éves férfinak?
Tudom, eddig csak a külsőségek és a bulik számítottak főleg. Ezek most is számítanak, de 30 évesen már egy egészen új szerű dolog is befigyel a képbe, ami a férfi értékét meghatározza, ez pedig az anyagiak/egzisztencia. Tehát ilyenkor már felmerül, hogy eddig mennyi mindent tett le az asztalra: ha van diplomája mennyire piacképes, van-e állása és ha igen mennyi a nettó keresete, van-e már saját lakása és milyen nagy, milyen környéken van, van-e saját autója és hány éves, milyen típusú, egyáltalán a szüleivel lakik még??
Ezek a dolgok a hétköznapi beszélgetések során többnyire tabu témák szoktak lenni, hiszen senki nem akar qrvának tűnni, nem akarnak nyilvánosan megalázni férfiakat, akiknek ez az anyagi rész hiányzik, DE a párválasztás azt nagyon-nagyon befolyásolni tudja. Szóval itt nyugodtan kibeszélhetjük névtelenül.
Mennyi mindent vártok el egy 30 éves férfitől?
# 14
S vajon, amikor a célban vagytok, ki adja fel a "várát".
Rengetegszer látom, hogy miért én...sokat dolgoztam érte és a mindketten egy közösért meg...hmmm...fő a bizalom mi:DDD
"Érdekessé" váltak a dolgok manapság...
"Ha normálisan dolgozott 5-10 évet, már van mit letennie az asztalra."
Ja, kivéve ha egyszer volt már komoly kapcsolata közös vagyonnal, de aztán vége lett, a nő meg lenyúlta mindazt, amit a férfi 5-10 évnyi munkával felépített.
Nem egy meg nem kettő haverom járt így, én magam is ebben a cipőben járok. Aztán hiába keresek kiemelkedően jól(600+ nettó), per pillanat 34 évesen semmim nincsen, és dolgozhatok megint vagy 4-5 évet, mire felépítek magamnak egy olyan egzisztenciát, amiből az exem kiforgatott.
És így a nőknél totál esélytelenek vagyunk, max. komolytalan nőket tudunk felszedni dugni, de ennyi.
De oké, még aránylag fiatal vagyok, van még hozzá erőm, hogy újrakezdjem a nulláról az egész életem, a fizetésem meg egyre csak több lesz.
Viszont az is biztos, hogy nővel anyagilag soha többet nem közösködök, de komolyan, egy gombóc fagyin nem osztozok, és nekem is elvárás lesz egy nő felé, hogy legyen saját egzisztenciája, lakás, autó, értelmes fizetés. Persze emiatt én már egy szemét g***ci vagyok nyilván :D
"7 milliárd ember közül egyet választok, akivel leélek egy életet."
Te is 7 milliárd közül leszel kiválasztva és a hapsi is a saját életét élné le te szerencsétlen xD
30/f
Aztanullreakcióidősmindenségitnekideforróatéma !!!! :D
30/f
7 milliárd ember megismerésénél, ha mindenkire egyetlen másodpercet szánsz akkor is 222 évig kellene élned mire átnyálazod nem beszélve arról a nagyjából 7 genericáóról aki ezidő alatt megszületik és meghal.
Nincs ezzel baj, de tudod nem mindenki élete volt olyan amit te idealizálsz és összességében semmi közöd nincs ahhoz, hogy ki milyen szakmában dolgozik mert az ő élete, nem neked kell élned. A leírod alapján te inkább magadat keresed csak pénisszel a lába között.
Mindesetre sok sikert kívánok a keresgéléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!