Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi mindent vártok el egy 30 éves férfitól?
Mi mindent kell letennie az asztalra már egy 30 éves férfinak?
Tudom, eddig csak a külsőségek és a bulik számítottak főleg. Ezek most is számítanak, de 30 évesen már egy egészen új szerű dolog is befigyel a képbe, ami a férfi értékét meghatározza, ez pedig az anyagiak/egzisztencia. Tehát ilyenkor már felmerül, hogy eddig mennyi mindent tett le az asztalra: ha van diplomája mennyire piacképes, van-e állása és ha igen mennyi a nettó keresete, van-e már saját lakása és milyen nagy, milyen környéken van, van-e saját autója és hány éves, milyen típusú, egyáltalán a szüleivel lakik még??
Ezek a dolgok a hétköznapi beszélgetések során többnyire tabu témák szoktak lenni, hiszen senki nem akar qrvának tűnni, nem akarnak nyilvánosan megalázni férfiakat, akiknek ez az anyagi rész hiányzik, DE a párválasztás azt nagyon-nagyon befolyásolni tudja. Szóval itt nyugodtan kibeszélhetjük névtelenül.
Mennyi mindent vártok el egy 30 éves férfitől?
# 30
Egy tahó lelkébe tapostam, de nem sajnálom:DDD
Nem részletezem, hosszú sztori, a lényeg, hogy jóhiszemű és naív voltam, ezért tudta ezt megtenni.
Ezért is írtam, hogy soha az életben többet egy fillért nem kap tőlem nő, de még egy gombóc fagyit vagy egy üveg ásványvizet se veszek többet úgy, hogy azt majd közösen megesszük/megisszuk.
Nem, amit én veszek, az az enyém, amit ő, az meg az övé.
#42, nem én vagyok tahó, hanem meg kellene tanulni szöveget értelmezni vergődés helyett.
A magadfajta paprikajancsik annyira kevesek, hogy az én lelkembe beletapossanak, hogy el nem hiszed. De mindenesetre kedves, hogy azt hiszed, hogy sikerült.
Te már csak tudod... van egy rossz hírem. Ha van időd az én válaszaim lesni és fikázni (cöhh istenem de szánalmas) és szted nekem nincs életem; eme csodás logikai eszmefuttatás alapján neked (s)nincs pajti.
Na recskázz egyet, hátha ma végre nem fáj a jobb kezed feje és enged magadhoz nyúlni.
Nagyágyúk ha találkoznak:
- Neked nincs életed az elmúlt 5 évben 175200db bejegyzést írtál, az annyi mint óránként 4 komment, megszámoltam, nincs is életed
- Te meg mindegyiket olvastad, és megszámoltad, mert neked van? Egyébként meg 175212-t írtam
# 44
Pont így viselkedik egy tahó, mint te;)
Mellesleg kezd értelmezni újra a szövegem akkor;)
Kemény vagy, mint merkel banya, akit egy világ utál és mégis "boldog":DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!