Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mi mindent vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi mindent vártok el egy 30 éves férfitól?

Figyelt kérdés

Mi mindent kell letennie az asztalra már egy 30 éves férfinak?

Tudom, eddig csak a külsőségek és a bulik számítottak főleg. Ezek most is számítanak, de 30 évesen már egy egészen új szerű dolog is befigyel a képbe, ami a férfi értékét meghatározza, ez pedig az anyagiak/egzisztencia. Tehát ilyenkor már felmerül, hogy eddig mennyi mindent tett le az asztalra: ha van diplomája mennyire piacképes, van-e állása és ha igen mennyi a nettó keresete, van-e már saját lakása és milyen nagy, milyen környéken van, van-e saját autója és hány éves, milyen típusú, egyáltalán a szüleivel lakik még??

Ezek a dolgok a hétköznapi beszélgetések során többnyire tabu témák szoktak lenni, hiszen senki nem akar qrvának tűnni, nem akarnak nyilvánosan megalázni férfiakat, akiknek ez az anyagi rész hiányzik, DE a párválasztás azt nagyon-nagyon befolyásolni tudja. Szóval itt nyugodtan kibeszélhetjük névtelenül.

Mennyi mindent vártok el egy 30 éves férfitől?

2017. máj. 28. 13:16
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Csak cseszheti mindkét fél azt, hogy nem lát tovább annál, hogy a saját elvárásait nyújtani tudja, miközben egyértelmű, hogy a másik félnek is vannak elvárásai. Ezen hasalnak el sokszor, mert odáig már nem terjednek. :D

Ha pl ismerkedünk te szorgalmat, empátiát, önállóságot és kedvességet vársz el, amit nyújtani is tudsz (én is), de mihelyt benyögném, hogy 6 szál cigit elszívok minden nap, már lapát vagyok, mert nocsak, nocsak :D. Pedig annyi lenne, hogy azt mondod, hogy "és nem tennéd le ? engem zavar" én meg letenném, de ez a beszélgetés pusztán elméleti, mert már ott vegzálva lennék, hogy kimondom, hogy hat szál.

30/f

2017. máj. 28. 15:10
 32/54 anonim ***** válasza:
75%

Nem várom el, hogy legyen kocsi, pénz, saját ház.

Egy albérlet azért nem lenne hátrány, ha együtt akarunk élni, mert nem hiszem, hogy anyukát akarjuk kerülgetni egész nap.

2017. máj. 28. 15:14
 33/54 anonim ***** válasza:
53%

Van ám olyan is, mikor egyeznek az elvárások. Nem mindenki lusta balfsz megugrani az alapokat. A párom is magasra tette a mércét, én is. Megtaláltuk egymást és minden halad, úgy, mint egy jó csapatban, ahol senki senkinek a cselédje, a gyereke vagy bármilyen nem egyenrangú szereplő.

Rendben, az ember ne várjon lehetetlent. De ha valamit tud, ne is adja annál lejjebb. És nem arra kell gondolni, hogy KONKRÉTAN tudja ugyanazt, hanem hozzáállásra, teljesítményre, motivációra legyen hasonló szemléletű. Majd pelenkázom a gyerekem, nem a férjem. A férjem a társam.

2017. máj. 28. 15:17
 34/54 anonim ***** válasza:

Az rendben, ezzel már magam is egyet értek. Csak ugye a nagy kapkodásban amit a nők levágnak, nincs ideje se egyeztetni az embernek. Igaz, cigizek, viszont nem piálok, azt meg én nem szeretem. Lazán megbeszélném a lánnyal, hogy ő ne igyon mert én nem sietek sehová, viszont a bagó miatt lapoznak egyből. Jaguarnak lehet igaza és minél gyorsabban meg akarják azt találni, akik többé-kevésbé ők maguk férfiban, hogy minél kevesebb kompromisszumot kelljen hozni vagy munkát belefektetni. Kár, hogy ennyire fel van gyorsulva a világ.

30/f

2017. máj. 28. 15:27
 35/54 anonim ***** válasza:

De most miért baj, ha valakinek baj a cigi? Ezek szerint neked is baj a pia, amivel ugyanúgy semmi gáz. Nem egymást keresitek.

Én nem akarom, hogy kérésre tegye le a cigit. Tegye le önmagáért. Legyen önmagára igényes akkor is, ha senki nem nézi.

(A tegnapi kérdés hatására még hozzáteszem, hogy mosson fogat naponta, vegyen fel tiszta ruhát naponta, ne kenje a fikát a huzatba, mert ezek szerint ez is extra manapság.)

2017. máj. 28. 15:53
 36/54 anonim ***** válasza:
0%

Legyen állása és szakmája. Törekedjen arra, hogy jó legyen benne. Ismerjen egy idegen nyelvet középfokon. Legyen jogosítványa és spórolt pénze. Legyenek tervei. Ne a szüleivel éljen. Tudjon normálisan megjelenni egy ètteremben és strandon egyaránt. Ne legyen szűz, legyen a háta mögött egy kapcsolat legalább. Ismerje magát, tudja milyen önkívületben lenni, vonzónak lenni, tudja milyen, ha elismerik.

30 felé már lehet egy minimális egészségtudatossága is.

Küzdje le a félelelmeit elfogadható szintre.

Még egy csomó dolgot tudnék írni, de ezek a legfontosabbak.

Nyilván ne legyen függő meg akarjon házasságot és gyerekeket.

2017. máj. 28. 16:19
 37/54 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag játszva teljesítem az itt leírtak mindegyikét...

Mégis az utolsó 6 éves kapcsolatom óta egyedül vagyok.

Akkor most vagy velem van valami komoly baj, vagy nem írtok le 1-2 nagyon komoly igényt, amit mégsem teljesítek.

2017. máj. 28. 16:27
 38/54 anonim ***** válasza:

#35. Nem baj, ha nem talál két ember kompromisszumot, az a baj, hogy 5 percet nem szánnak rá általában arra, hogy esetleg találjanak. Előbbi esetben valóban nem egymást keresik, utóbbiban, meg erősen valószínű, hogy egymást keresték, csak nem csiszolódtak még össze. Ez kb olyan, hogy adnának neked egy ferrarit (vagy olyan kocsit amilyet akarsz) de te azt mondod, hogy kell a ráknak, hiszen ez piros. Bakker. Hozzád vágták álmaid autóját, miért nem fested inkább le ? :D Amit mostanában tapasztalok/látok, inkább finnyásság, mint összeférhetetlenség.

30/f

2017. máj. 28. 17:07
 39/54 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Ha már a piálást hoztad fel, én pl nem iszom soha semmit. Én sokkal inkább összejönnék olyannal, aki szintén nem iszik, mint olyannal, akit meg kell kérnem, hogy ne igyon. Mert az első saját elhatározásából teszi, tehát ez az egyik "alapbeállítása". A másiknak meg az ivás.

De ezt le lehet vezetni bármire. Bármire meg lehet kérni a másikat, de szerintem jobb, ha alapból olyan, amilyen.

2017. máj. 28. 17:36
 40/54 Lazy Lover ***** válasza:
lakás kocsi pénz
2017. máj. 28. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!