Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 éves férfiak. Van olyan közöttük, aki "társkapcsolat"-ra vágyik?
Régóta próbálok ilyet találni (főleg társkeresőkön). Jelentkező akad. Olyan is, aki nekem is "bejön", de nagyon hamar kiderül, hogy:
1. Csak egy laza, kötetlen és/vagy szexkapcsolatot keres
2. "Most váltam el és most ÉLNI AKAROK!!!!!!!"
3. Lelkileg sérült, nyalogatja a sebeit, nem kész egy újabb kapcsolatra.
Köszönöm 31-es!
Én is kivánok Neked sok jót és boldogságot!!!
Kedves 28,29-es Válaszoló!
Miből gondolod, hogy szeretek nagyokat mondani, történeteket kitalálni?
Ismerem ezeket a fogalmakat: "U" érték, neopor, cellulóz szigetelés, födémzsalu, statikai terv, sávalap, külső tapaszolás, talajhőcserélő. Tudom, hogy a Dulux és a Baxi nem cipő márka. Pedig a szakmai végzettségem és a foglalkozásom nagyon messze van az építőipartól. Számlákkal tudom bizonyítani, hogy a 150 m2-es házam fűtésköltsége 80.000.-ft/év. ...és ezt az építőipari vállalkozókon kívül csak magamnak (esetleg valamelyest a szüleimnek) köszönhetem.
A banki hitelekről többet tudok, mint egy hitelügyintéző (ezt sem tanfolyamokon tanultam).
Egyébként meg nem mindenáron keresek társat. ...és nem bárkit. A boltban valóban azt vehetem, ami kapható, de ha nem tetszik a választék, akkor átmehetek másik boltba, vagy egy harmadikba, stb. Semmi pénzért nem állnék szóba egy laza, kötetlen, szexkapcsolatot kedvelő "bikával" (én inkább "hímnemű"-nek nevezném). Főleg nem egy 50 évessel. Hidd el, az ilyenek sorban állnak a kapum előtt, ilyenekért nem kell még a sarki boltba sem elmennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!