Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-50 éves férfiak. Van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 éves férfiak. Van olyan közöttük, aki "társkapcsolat"-ra vágyik?

Figyelt kérdés

Régóta próbálok ilyet találni (főleg társkeresőkön). Jelentkező akad. Olyan is, aki nekem is "bejön", de nagyon hamar kiderül, hogy:

1. Csak egy laza, kötetlen és/vagy szexkapcsolatot keres

2. "Most váltam el és most ÉLNI AKAROK!!!!!!!"

3. Lelkileg sérült, nyalogatja a sebeit, nem kész egy újabb kapcsolatra.

2017. máj. 27. 10:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen milyen serto es undorito emberek vannak. Valaki feltesz egy normalis kerdest es arra nem melto hogy a bunkok elkeruljek. Nem tudom az ilyen rosszindulatu embereket sajnaljam vagy megvessem. Bar ki tudja, lehet az ilyen embernek semmi boldogsaga az eletben. Kedves kerdezo, szerintem buszke lehetsz arra amit egyedul elertel es hogy mindez ido alatt lelkileg is fenntartottad magad. Nem konnyu egyedul jol felnevelni egy gyereket es pozitivan allni az elethez azok utan amit ateltel. Eros jellem lehetsz, pozitiv kisugsarzasu. En kivanom hogy megtalald a tarsad akivel boldogok lehettek. 35N
2017. jún. 23. 16:56
 32/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm 31-es!

Én is kivánok Neked sok jót és boldogságot!!!

2017. jún. 23. 19:04
 33/33 A kérdező kommentje:

Kedves 28,29-es Válaszoló!

Miből gondolod, hogy szeretek nagyokat mondani, történeteket kitalálni?

Ismerem ezeket a fogalmakat: "U" érték, neopor, cellulóz szigetelés, födémzsalu, statikai terv, sávalap, külső tapaszolás, talajhőcserélő. Tudom, hogy a Dulux és a Baxi nem cipő márka. Pedig a szakmai végzettségem és a foglalkozásom nagyon messze van az építőipartól. Számlákkal tudom bizonyítani, hogy a 150 m2-es házam fűtésköltsége 80.000.-ft/év. ...és ezt az építőipari vállalkozókon kívül csak magamnak (esetleg valamelyest a szüleimnek) köszönhetem.

A banki hitelekről többet tudok, mint egy hitelügyintéző (ezt sem tanfolyamokon tanultam).

Egyébként meg nem mindenáron keresek társat. ...és nem bárkit. A boltban valóban azt vehetem, ami kapható, de ha nem tetszik a választék, akkor átmehetek másik boltba, vagy egy harmadikba, stb. Semmi pénzért nem állnék szóba egy laza, kötetlen, szexkapcsolatot kedvelő "bikával" (én inkább "hímnemű"-nek nevezném). Főleg nem egy 50 évessel. Hidd el, az ilyenek sorban állnak a kapum előtt, ilyenekért nem kell még a sarki boltba sem elmennem.

2017. júl. 4. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!