Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50 éves férfiak. Van olyan közöttük, aki "társkapcsolat"-ra vágyik?
Régóta próbálok ilyet találni (főleg társkeresőkön). Jelentkező akad. Olyan is, aki nekem is "bejön", de nagyon hamar kiderül, hogy:
1. Csak egy laza, kötetlen és/vagy szexkapcsolatot keres
2. "Most váltam el és most ÉLNI AKAROK!!!!!!!"
3. Lelkileg sérült, nyalogatja a sebeit, nem kész egy újabb kapcsolatra.
Kedves kilenceske arra sem érdemes, hogy az ujjaimat koptassam a billentyűzeten.
Nem tud felizgatni. Részemről a téma lezárva.
"Nem tud felizgatni"
Frigid nőkkel pláne nem foglalkozom ! :D
#13:
Veled valami komoly zűr van. 😀
Én még nem vagyok 40,de biztos hogy van ilyen az említett korosztályban is. Én is hasonló elvárásokat támasztanék egy nő felé, legyen nő, legyen partner, ezután jön a szex...
Tudom sok férfinál a szex áll az első helyen. Ezeket neked kell kiszűrni. Internetes társkeresőkről pedig mint tudjuk, nem működnek valami nagy hatásfokkal ;) de elvétve össze lehet találkozni olyannal akivel egyeznek a nézeteink.
Nem tudom, miért bántjátok a kérdezőt, szerintem tök normális a kérdés és az igény is.
Férfiként nekem is fontos ez. Fontos, hogy én férfinak érezem magam mellette, de ez csak úgy lehetséges, ha ő Nő lehet mellettem. Az pedig, hogy nőnek érezze magát, csak rajtam áll, vagy bukik. Egy igazán jó kapcsolat alapja a barátság. Egy igazi társ, aki egyben barát, ahol fontos a szex is, de nem ír felül mindent. Mert jó az is, ha csak vállamra hajtaná fejét és beszélgetünk, vagy csendben nézzük a csillagokat. Ahol azt érzed, hogy inkább adnék, mint kapnék, ahol érzelmi biztonságban vagytok. Ahol örömet okoz, ha a másik elmosolyodik. És lehet még sokáig ragozni....de megnyugtatlak kérdező, akadnak ilyenek, bár nem sokan, de őszintén remélem, hogy azt a szoknyát fel fogod venni.
Eddig is hordani kellett volna azt a szoknyát és nem lenne semmi gondja.Mi a tosz ez a köll férfi,nem köll férfi,köllene férfi de inkább kiírom gyékára,hogy ezek nem férfiak.
Nadrágot húzott aztán bánja de vissza nem akarja a szoknyát sem mer jó lenne nadehátnehogymá!
Először is KÖSZÖNÖM azoknak, akik megértették a kérdésemet és férfihoz méltóan válaszoltak, akik a kérdésem mögött nem általánosítást láttak, hanem simán egy kérdést, esetleg ismerkedési szándékot.
Az előző "hímnemű" válaszolónak üzenem, hogy bármennyire is szeretné, nem tud felhúzni. ....és bár nem szándékozom elmesélni neki az életem, azért leírok 1-2 dolgot.
A gyerekem apja úgy ment el, hogy otthagyott egy 1,5 éves gyerekkel (jövedelmem a GYES volt), egy lakáshitellel és egy autóhitellel (az autót totálkárosra törte). Akkor valóban szoknyát kellett volna felvennem és keresni egy Andy Vajnát. Nem így tettem. Inkább elmentem dolgozni (heti 80 órát), felneveltem a gyerekem (mindenki szerint nagyon jól), visszafizettem a hiteleimet, felépítettem egy házat úgy hogy én (is) talicskáztam, szobát festettem. Megtanultam kezelni a flexet, fúrógépet, stb. Mindez szoknyában érdekes lett volna. Sajnos nem igen maradt időm és energiám a "férfi köll vagy nem köll"-ön gondolkodni. Most talán már jobban van, ezért próbálkozom. Sajnos azonban eddig csak olyan férfiakkal találkoztam, akik a kérdés kiegészítésben is szerelnek.
A mai világban azonban ez szokatlan. Valóban. A hölgyek inkább felveszik a kis miniszoknyájukat és eltartatják magukat valami lúzerrel. Az előző válaszoló szerint nekem is ezt kellett volna tennem. Sajnálom..... én nem így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!