Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttam már ragyás gyereket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam már ragyás gyereket is nővel, akkor az ide irogato 30 éves szűz looserek miről beszélnek? Mint lazi lóver?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ird ki nyugodtan a par.aszt szót nem kell it dürhőzni meg játszani az agyad te nagy pesti elit
2017. máj. 21. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Szegény Kérdező.....
2017. máj. 21. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Neked kérdező ez a lazi lóver konkurencia?Láttam már szerepelni a nevét egy előző kérdésedben is.
2017. máj. 21. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Rájöttem hogy azt szeretem a legjobban mikor az egyik szerencsecsomag gyepálja a másikat.

De a kérdésre válaszolva két féle ember létezik és ez igaz az élet bármely területére. Az egyik megoldásokat a másik kifogásokat keres. Az itteni "csúnya pasik" jellemzően az utóbbi csoportba tartoznak. A csajozás olyan mint bármi más az életben ha van egy hiányosságod azt ellensúlyozni kell valamivel. A ragyás gyerek azzal kompenzált hogy felvette a mai menő stílust emellett viszont tény hogy van olyan mértékű hátrány ami szinte kompenzálhatatlan. Ezt is el kell fogadni de azok akikről itt képet láttam közel sem ez a kategória. Az egyetlen akinek itt tényleg hatalmas hátrányai vannak az a 158 cm magas vesebeteg alulfejlett srác. Nem tudom neki ismert-e a felhasználó neve.

2017. máj. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!