Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tegyük fel egy faluban éltek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel egy faluban éltek. Egy új lány érkezése várható, kinek szépségéről csak szuperlatívuszokban beszélnek. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
L18

2017. máj. 21. 08:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
leszbikus vagy?
2017. máj. 21. 08:12
 2/14 anonim ***** válasza:

Mégis milyen falu az ahol óriási szenzáció egy új lakó? :D Mert egy ilyenben, te csak mindenki kisunokája leszel :D

Amúgy meg gondolom minden alkesz rádkattan majd.

De ugye tudod hogy falun nokedlit is kell ám tudni szaggatni a pörkölthöz, nem csak körmöt lakkozni, meg műszempillát ragasztgatni (na ezt nem a pörkölthöz) 😊 Sőt!

2017. máj. 21. 08:14
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező!

Maradnék a faluban.

R

2017. máj. 21. 08:47
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Amennyiben odamész és megszólítod, lapozz a 32. oldalra

Ha inkább kivársz, hogy rámozdul e valaki a faluból, akkor lapozz a 61. oldalra.

2017. máj. 21. 08:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem veszitek komolyan a kérdést.
2017. máj. 21. 08:59
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
A falu "jónője"-cím' három napig tart csupán....-ezek után cédacafkavárosir(banc)bárcás k-va lesz a neve !
2017. máj. 21. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Lányként semmit. Fiúként beiktatnék az évi 2 fürdés mellé egy harmadikat is :D
2017. máj. 21. 09:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Megnézném magamnak.
2017. máj. 21. 09:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Komolyan venném a kérdést, de piszkosul nem értem.

A 2 milliós faluban lakom, tehát az új ember érkezése ritkán borítja fel az életem

Viszont társaságban előfordult, hogy valamelyik lány mondta, hogy lehozza a barátnőjét. Volt nagy várakozás, megjelent a lány, az első 15 percben ő volt a legizgalmasabb dolog, aztán utána gyorsan kiderült, hogy ő is csak átlagos ember, szóval elmúlt a varázs.

Én egyébként nem szoktam ilyenkor semmit csinálni, szánalmasnak tartom azt a szitut, amikor jön egy új nő, és 5 pasi rögtön körülveszi, mindegyik megpróbálja felcsípni. Felesleges ilyenkor beállni 6.-nak.

Viszont találtam már barátnőt ilyen helyzetben úgy, hogy az összes pasi rávetette magát a legjobb "új nőre" , én meg elmentem beszélgetni egy másik új lánnyal, akire senki nem koncentrált (és szerintem csinosabb is volt:))

2017. máj. 21. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Elobb megneznem,hogy kirol is beszelunk.
2017. máj. 21. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!