Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttam már ragyás gyereket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam már ragyás gyereket is nővel, akkor az ide irogato 30 éves szűz looserek miről beszélnek? Mint lazi lóver?

Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 13:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
jönnek a hü..e szöveggel hogy csak a legjóképűbbnek lehet nője meg ha van drága auto jó munkahely,jó az tény hogy akit láttam ragyás gyereket nővel annak páwa haja volt de akkoris
2017. máj. 21. 13:46
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Tudod vannak olyan emberek, akik ha nehézségekbe ütköznek, inkább bizonygatják, hogy milyen nehéz az élet, miért nem lehet megcsinálni, miért nincs szerencséjük, ÉS esetleg így ezzel a mentalitással is próbálkoznak, ami még több kudarcot, még több kifogást eredményez.

Így egyre többet kezdenek hárítani, saját kezükből kiadják a gyeplőt, és úgy vélik, hogy nekik nincs semmi hatalmuk ezen a világon, csak ennek az embernek annak az embernek, meg amannak az embernek. Életük végéig siratják magukat, hogy nekik milyen rossz, mások meg milyen szerencsések, és észre sem veszik, hogy ők dobják el a saját életüket saját maguktól.

Ez van el kell fogadni az ilyet.:D Ő életük, ő döntéseik, senkinek nem ártanak ezzel jobbára, csak aki hagyja.:)

2017. máj. 21. 13:53
 3/14 anonim ***** válasza:
47%

Mit, mit... ráfogják valamire. Kifogás mindig kell, az könnyebb, mint mozogni, vagy kozmetikumokat használni.

De ezzel a kérdéssel te is fejest ugrottál közéjük, és már nem először...

Az pedig kifejezetten primitív és kicsinyes dolog, hogy másik felhasználót fikázol a kérdésedben, mondom ezt úgy, hogy nem rajongok "lazi lóver"-ért, kicsit sem.

2017. máj. 21. 14:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Mi van, megvolt a vasárnapi ebéd, és jöttél szapulni egy kicsit a jónépet?

telehassal könnyű vergődni:)

2017. máj. 21. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Ismered személyesen azt a ragyás gyereket? Mivel foglalkozik, mennyit keres? Mekkora pénisze van? Lehetne folytatni a sort. De a legviccesebb, hogy egy példából már komoly következtetéseket tudsz levonni azzal kapcsolatban, hogy akkor nem is lehet olyan nehéz a csajozás a ronda pasiknak, ha egy ragyás gyereknek összejött valahogy, valamikor, valami oknál fogva. Hát nagyon okos vagy.
2017. máj. 21. 14:15
 6/14 A kérdező kommentje:
nem ismerem személyesen de akkor negyertek már a külsővel,életrevalo nagydumásnak kell lenni azt lessz nőd
2017. máj. 21. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagydumásnak lenni alap dolog nemde? Elég buta vagy kérdező, mert láttál 1 ilyent és már következtetésekbe bonyolódsz.
2017. máj. 21. 14:40
 8/14 A kérdező kommentje:
énse vagyok nagy dumás,sőt,komunikálni se tudok,ezért nemvolt még nőm,nem azért emrt nincs bmw-m
2017. máj. 21. 14:47
 9/14 A kérdező kommentje:
egyszer láttam egy gagyásnak látszó srácot,probált nőzni,beszélgetett egy lánnyal,azmeg röhögött próbálta lerázni,de nemtünt fel a gyereknek,én azt mondom ha valaki bol.ond az neakarjon normális agyu topmodel nőt
2017. máj. 21. 14:53
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

"sőt,komunikálni se tudok,"

Ki ne felejtsd, hogy írásban sem, sőt írni sem tudsz normálisan.

Ha csak szimplán provokálsz, akkor nagyon jól csinálod, de ha nekifutásból vagy ekkora dűrhő, akkor itt bajok vannak. Úgy értem nagy bajok.

2017. máj. 21. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!