Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért siránkoznak a pasik a társkereső oldalakon, ha egy nő nem ír vissza nekik?
A kérdésemet egyrészt egy itteni kérdés, másrészt pedig a tapasztalat ihlette.
Egy ideje fent vagyok társkereső oldalakon, csak azoknak írok vissza, akik tetszenek nekem, mivel nyilván ők is arra írnak rá, akik nekik tetszenek. Ilyenkor jönnek a hisztiző levelek: "miért nem írsz vissza???", "hahóóó, itt vagy?", "VÁLASZ????", "reagálnál??", "mivan, nem tetszem???" ... Srácok, mire jó ez? Nem egyértelmű, hogy mizu ilyenkor? Miért esne jól nektek az, ha azt írná a csaj, hogy "bocsi, de nem"? Miért nem veszitek észre, hogy ez a legnyíltabb elutasítás? N25
Én meg azt nem értem hogy lehet nyavalyogni a menstruáció miatt, túl érzékenyek vagytok.
Ha valamilyen témában nincs tapasztalatból eredeztethető rálátásod a dolgokra akkor könnyű okosnak lenni.
Fú, micsoda logika ez. De hát muszáj ebből is pasik-csajok vitát csinálni.
Komolyan, ez kb olyan, mintha hisztiznék azon, hogy nem tartotta ma nekem minden pasi az ajtót, pedig gyönyörűen mosolyogtam.
Átlagosan 10-ből 9 levélre nekem sem válaszolnak a pasik, és van olyan is nagyon sokszor, hogy eleve a pasi kezdte az ismerkedést, aztán mégis elhal a dolog, holott már esetleg randii megbeszéléséig jutottunk. Fogom magam és keresek tovább, veszem a lapot.
Én visszaírtam egy ideig a levelekre, még azokra is, akik nem felelnek meg a paramétereimnek (ebből látszik, hogy nem olvasták el a profilomat, csak kattintottak egyet), és volt, aki megpróbált meggyőzni, h "de a távolság legyőzhető", vagy ő "nem kövér, hanem átlagos pali", holott a képen a mellei lógtak és a hasa is... És mivel szitkozódtak, ezért már nem.
Már csak annak írok vissza, aki tényleg elolvasta amiket írtam a profilomban, mert a rinya nem hiányzik.
Kérdezőnek tök igaza van. Sokáig mindenkinek visszaírtam, legrosszabb esetben azt, hogy bocs, nem téged kereslek.
Miután az ilyenekre jött sokszor a minősítés a lúzerektől, a nyomdafestéket nem tűrő hangnem, meg a kioktatás, hogy felszínes vagyok, a szerelem mindent legyőz, nem számít a kor, a távolság...
Bocs, nekem számít, és egy számomra unszimpatikus vadidegen különben is milyen szerelemről beszél? Na már most ha így is, úgy is $zar vagyok, ha visszautasítom, akkor az egyszerűbb módját választottam én is.
Ja, nem beszélve arról, mikor a rendszer folyamatosan pittyeg új levél miatt, most őszintén... pazaroljuk az időt a "bocs de nem" sablonlevelek kiküldésére, meg nézzük át alaposan minden nekünk nem tetsző ember profilját szolidaritásból, hogy mire elérnénk a megfelelő ember leveléig, aki ránk írt és tetszik is, addigra esetleg lenyúlja más, vagy azt hiszi, nem érdekel, mert nem írtunk időben vissza...
Nincs szükségünk az agresszív, sérült lelkületű, sértegető levelekre, amit amúgyis megkapunk, ha valaki OFF....
Szerencsére már nem vagyok fent sehol, 2 éve kapcsolatban élek (olyannal, akinek visszaírtam), de azért emlékszem én ezekre... sajnos.
Na, az ilyeneket nevezik "rohadt húsnak" a piacon :DDD
Nem tiszteli a másikat, önző, érdekember...
Egy aranyos történet számodra:
Áruházakban van a dupla ajtós bejárat, ahol behaladásnál kinyitjuk az elsőt és megfogjuk a mögöttünk jövő embernek, ha van modorunk ( te persze nem ) és ő megköszöni.
Ha megköszöni, akkor a második ajtót is megfogjuk, de ha nem, akkor nincs is ott s nem is kell észlelni, így ráengedjük a "senkire" ;)
S mint a reklámban, mert megérdemli, mint te:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!