Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért siránkoznak a pasik a társkereső oldalakon, ha egy nő nem ír vissza nekik?
A kérdésemet egyrészt egy itteni kérdés, másrészt pedig a tapasztalat ihlette.
Egy ideje fent vagyok társkereső oldalakon, csak azoknak írok vissza, akik tetszenek nekem, mivel nyilván ők is arra írnak rá, akik nekik tetszenek. Ilyenkor jönnek a hisztiző levelek: "miért nem írsz vissza???", "hahóóó, itt vagy?", "VÁLASZ????", "reagálnál??", "mivan, nem tetszem???" ... Srácok, mire jó ez? Nem egyértelmű, hogy mizu ilyenkor? Miért esne jól nektek az, ha azt írná a csaj, hogy "bocsi, de nem"? Miért nem veszitek észre, hogy ez a legnyíltabb elutasítás? N25
Na megjöttél provokálni a jónépet?
Unalmas életed lehet:)
Ha normális levelet ír, nem csimpánzokat megszégyenítő stílusút, akkor alap lenne, hogy válaszolsz rá. Minek kell magyarázni? Alapvető udvariasság. És még reklámozod is, hogy nincs meg benned.
Igazából azoknak a baja ez, akik hajlandóak úgy akár egy fűszálat is keresztbe tenni, hogy lehetőség van arra, hogy a nőnek megadatik az a pozíció, hogy magas lóról szortírozza a jelentkező kanokat. Ezért sem regisztálnék soha társkeresőre.
Képzeld el azt, hogy odamész valakihez, egy köszönés után mondasz neki valamit, ő meg szó nélkül elfordul és elsétál. A ti reakciótok egyforma ezzel, csak online formában. Attól, hogy egyértelmű, még kifejezetten sértő.
Mivel gyakorlatilag a nők 100%-a úgy gondolkodik, mint te (nem volt ellenpélda), ezért már én sem fektetek energiát a válaszadásra (más fórumokon). Menni is szokott az anyázás, úgyhogy valószínűleg nem csak nekünk férfiaknak sértő ez.
"Képzeld el azt, hogy odamész valakihez, egy köszönés után mondasz neki valamit, ő meg szó nélkül elfordul és elsétál."
Én simán ezt tenném, ha egy vadidegen elém állna az utcán, hogy "mizu cica?". És ez még a jobb eset, egy "szeretsz szopni? mekkora a csöcsöd?" után futni sem szégyellnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!