Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha belegondoltok, ti is több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belegondoltok, ti is több humoros férfit ismertek mint nőt?

Figyelt kérdés
Most döbbentem rá hogy én igen, sőt, mondhatni alig ismerek olyan lányt aki humoros lenne, maximum szereti ha valaki az vele. Nem furcsa ez, hogy csak a nőknek van ilyen elvárása a férfiak felé?
2017. máj. 18. 21:44
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
0%
Igen, több a humoros férfi. Ezerszer lefutott már hasonló kérdések alatt a veszekedés. Az egyik fél hozott egy csomó érvet és tényt, a másik fél meg köpködte, hogy hádeő' vicces és gonosz szexista férfiak.
2017. máj. 18. 23:47
 42/50 anonim ***** válasza:
39: nem érdekel, mi vagy, de hogy intelligens nem, az biztos :D
2017. máj. 19. 00:06
 43/50 anonim ***** válasza:

#42: garantálom, hogy sokkal intelligensebb vagyok, mint te.

De ha neked megnyugvás, akkor lehetek neked hülye pitsa is.

2017. máj. 19. 00:12
 44/50 anonim ***** válasza:
Aztán hogyan garantálnád, ha egyszerű magyar mondatokat sem tudsz értelmezni? :D Kíváncsian várom a bizonyítást, komolyan. Csak aztán nehogy meglepődj.
2017. máj. 19. 00:18
 45/50 anonim ***** válasza:
Senkinek semmit nem kell bizonyítanom egy névtelen oldalon. És lexarom, hogy mit hiszel.
2017. máj. 19. 00:23
 46/50 anonim ***** válasza:
Jó cakkát drága.
2017. máj. 19. 00:24
 47/50 anonim ***** válasza:
Itt mindig, mindenki zseni...
2017. máj. 19. 00:35
 48/50 anonim ***** válasza:

A saját én-képében mindenki zseni.

Meg humoros. Meg jó fej. Meg becsületes. Meg izgalmas.

Vagy te lattal már olyan embert, aki sótlan, unalmas, hülyének érzi magát? 😀

2017. máj. 19. 06:10
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Nőként nagyon otthon vagyok a humorban. Főleg az angol humor jön be és szeretem a ravasz szójátékokat, amiket két nyelven is szoktam néha kitalálni, mert két nyelven beszélek napi szinten. Mivel nő vagyok,a férfiak többsége azt hiszi, hogy valami baj van velem. Van olyan aki meg sem érti, már rájöttem, hogy nagyon kevés a jó humorú férfi is, a legtöbb megmarad a mórickás vicceknél.

De a nőkre valóban nem jellemző az hogy szinte standup stílusban nyomják és egyszerű okból: mi semmit nem kompenzálunk, és nem vagyunk ilyen szinten magamutogatók. A nők ha magamutogatók, másban azok és egy nőtől nem elvárás, hogy vicces legyen. Ezért ez nálunk nem érték. Én még pasit nem szereztem a humorommal, csak barátokat. De egy humoros pasi vonzó, ez van.

2017. máj. 19. 06:28
 50/50 anonim ***** válasza:

- garantálom, hogy jobb vagyok, mint te

- oké, mutasd be

- ja, azt már nem tudom, inkább hagyjuk

Áháháháháháháhàháhàháhàháhà :DDDDDD

És nem azért nevetek, mert ennyire humoros vagy :D

2017. máj. 19. 07:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!