Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti elmennétek randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elmennétek randizni egy nős pasival akit régóta ismertek és tudjátok, hogy a házassága a vége felé jár?

Figyelt kérdés
Régóta beszélgetek ezzel a pasival és nagyon szimpatikusak vagyunl egymásnak. Eddig csak a munkahelyen beszélgettünk de elhívott sétálni 1 parkba. Én is 1 langyos kapcsolatba vagyok régóta. Ha teljesen függetlenek lennénk habozás nélkül elmennék,de most nem vagyok benne biztos.
2017. máj. 3. 10:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Én nem mennék el, nem bonyolítanám az életem feleslegesen.
2017. máj. 3. 10:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nős, nem... tök mindegy, hogy hogyan áll a házassága!

Mondani, bármit mondhat!

2017. máj. 3. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem bocs, gerinc van a hátamban.
2017. máj. 3. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Ha már nem élnek együtt és már válnak csak még nem mondták ki akkor elmennék. De egyébként mondhat amit akar.

Persze előtte lépj ki te is a kapcsolatodból, nem szép dolog a másikat ámítani ha már nem szereted. (A házas pasitól függetlenül)

2017. máj. 3. 10:30
 5/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
88%

Nem... amíg feleség van, addig a vérző, dobogó szívét is a kezedbe teheti... te akkor is csak örök második vagy!

Érdemes rendezni mindkettőtöknek az életét és tiszta lappal nyitni, felesleges bonyodalmak nélkül.

2017. máj. 3. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Neked még nem tűnt fel, hogy minden nős pasinak a házassága "a vége felé jár"?

Mindegyik ezt mondja.

2017. máj. 3. 10:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A te kapcsolatod is a végét járja, mégis addig maradsz vele, amíg nincs helyette másik bejáratott farok. Miért gondolod, hogy ő nem sokára elvált lesz?

Ami nem ugyanaz, mint a szingli!

2017. máj. 3. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
#6 leirta.
2017. máj. 3. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a "csak a gyerek tart minket össze" dumát vettem be. Szerinted elvált miattam? Mondjuk én egyedülálló voltam akkor, az ő gerincéért és hűségéért ő volt a felelős, ha párkapcsolatban vagyok, nem sétafikálok más férfiakkal.
2017. máj. 3. 12:14
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én barátkoztam már életemben többször válófélben lévő pasikkal, tényleg szigorúan csak barátilag. Beszélgettünk, ami akár ismerkedésnek is felfogható. Ha bármelyikben lett volna több, valószínűleg később kapcsolat lett volna belőle, mikor függetlenné váltak (mert idővel azok lettek). De eddig még mindig az derült ki az ismerkedés során, hogy nem illenénk össze, szóval megmaradt barátságnak. Most is van egy ilyen baráti kapcsolatom, szerintem évekbe telhet, mire lezárul a házassága. Ha így lesz, majd akkor mérlegelem, hogyan tovább, addig meg miért ne lehetnénk barátok?
2017. máj. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!