Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg nincs párkapcsolatom, de ha belegondolok, a szakítás jut eszembe, mert tudom, fiatal vagyok és egyszer mindennek vége. Ez kicsit aggaszt, tanácsok? L/21
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 22:46
1/6 anonim válasza:
Ez sajnos hozzátartozik az ismerkedéshez, kapcsolatokhoz, de nem szabad így neki indulni. És ha pont emiatt hagysz ki egy életre szóló kapcsolatot? Amit nem is gondolnál? Meg kell próbálni, élni a lehetőségekkel, aztán ha nem jön össze legalább tanultál belőle. Kudarc nélkül siker sincs. Nagyon de nagyon ritka aki elsőre megtalálja az igazit.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg ha ennyi idősen összejössz valakivel, az nem fog örökké tartani. De gondolj arra, hogy addig is jól érzed magad az illetővel, aztán vagy megtalálod benne az igazit, vagy tanulsz belőle.
3/6 anonim válasza:
Akkor gondolj bele egy 10/9 alatti srác sorsába, aki 1-másfél évente talál valakit bár az is ritka, van akimeg 5 évente, és akkor legyen 5-10 kapcsolatod mire találsz egy igazit?
4/6 anonim válasza:
Én pont fordítva állok hozzá.
Ha valakivel összejönnék, részemről mindent megtennék, hogy örökké tartson.
23F
5/6 Diavolino44 válasza:
Bárcsak no lehetnek, es ilyen "komoly" gondok aggasztananak.. :D
6/6 A kérdező kommentje:
#3 Ne legyél már ennyire szánalmas :D
#5 Este volt és nem volt itthon fagyi, amit a szerelmes filmem mellé nézhettem volna, bocsi, hogy így éltem túl :((
Nyugi skacok, én is csak egy ronda, elkeseredett, hatalommániás csaj vagyok, nulla önkritikával, nincs itt gond.
2017. jan. 15. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!