Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belegondoltok, ti is több humoros férfit ismertek mint nőt?
Az ezo-rovatban rengeteget trollkodtam egy időben, és meg is lepődtem, hogy mennyire nem ugranak ott az emberek. Lepontozást ritkán kaptam, inkább csak kimoderáltattak szó nélkül :)
A politika rovat annyira primitív, hogy már trollkodni sem éri meg ott, szóval marad a felnőtt párkapcsolatok :)
A humornak is több fajtája van: pl. abszurd, standup, helyzetkomikum, viccek, szóviccek, vagy éppen a szavak nélküli, gesztusokból vagy a hangsúlyozásból fakadó. Mindegyik tud jó is lenni meg rossz is lenni, és sok múlik azon, hogy hogyan tálalja az illető. Gyakran elég csak beszúrni egy-egy aprócska poént a beszélgetésbe, nem kell hahotázni rajta, de ez összeadódik és ettől lesz jó. Vagy éppenséggel maga a szóhasználat olyan, hogy semleges arccal elmondva is élvezhető (pl. Hugh Laurie: A balek c. könyve). A szóvicceket sokan nem szeretik, de sok esetben pont hogy igen magas intelligenciát kíván meg a kitalálásuk és a megértésük. A loptopos vicc nem valami jó pláne így előadva, hogy azt hitte az illető, valami remek dolgot mondott és várta a hatást. Ellenben anno egy videósorozatban egy direkt lopásra szánt, majd begyűjtött laptopnak adták a készítők ezt a nevet bármiféle sallang nélkül, ott, abban a helyzetben teljesen megfelelő volt.
A nemek közti különbséggel kapcsolatban: ahogy észrevettem, a férfiak inkább a kreatívabb, elvontabb (azaz az intelligensebb réteg, kocsmatöltelékekkel nem vegyültem :D) humort kedveli, míg a lányok a "földhözragadtabb", gesztusokkal kísért típust. Ez csak általánosság, mindkettőre ismerek kivételt.
A humor minőségéről meg annyit, hogy nem ritka, hogy az intovertált, visszahúzódóbbnak tűnő emberek rettentő humorosak tudnak lenni az intelligens humor terén. A hangoskodás egyáltalán nem feltétele a humorosságnak, sőt.
4 napos nick már beáll, onnan 5%-nál többet elég nehéz elmozdulni
(ehh... azt hiszem ez már a vég, mikor az embernek szisztémája van arra nézve, hogy a GYK nickjének milyen függvény alapján fog változni a %-a :D)
#26. A pontozás arról szólna hogy mennyire hasznos a válasz. Ha hozzászóltál a kérdéshez, és a válaszod releváns akkor jár a pont, ha nem akkor nem.
Itt viszont aszerint pontoznak hogy egyetértenek-e a válaszommal. Itt véleményt kérdeznek és nem tanácsot kérnek úgyhogy nem kellene hogy legyen rossz válasz.
Ti viszont itt offoltok ezerrel ami ugye "nem hasznos" mégse érdekel senkit.
Szóval a hiba bennetek van.
Sokszor mondják hogy a jó humorhoz intelligencia is kell. Kell, de ez nem elég. A munkámból kifolyólag nagyon okos lányokat van szerencsém ismerni, és higyjétek el nekem, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány kiemelkedő humorú van köztük. De ha itt ilyen rossz a helyzet akkor milyen rossz lehet a helyzet mélyebb rétegekben?
"Itt viszont aszerint pontoznak hogy egyetértenek-e a válaszommal. Itt véleményt kérdeznek és nem tanácsot kérnek úgyhogy nem kellene hogy legyen rossz válasz. "
A kedvencem azoknál a témáknál a lepontozás, ahol megkérdezi, hogy szereted e a szőkéket, a hamburgert, Olaszországot, bármit, amire ugye kb IGEN/NEM a lehetséges válasz, mégis mindenkit, aki NEM-et mondott 0-ba tolnak. Logikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!