Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha belegondoltok, ti is több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belegondoltok, ti is több humoros férfit ismertek mint nőt?

Figyelt kérdés
Most döbbentem rá hogy én igen, sőt, mondhatni alig ismerek olyan lányt aki humoros lenne, maximum szereti ha valaki az vele. Nem furcsa ez, hogy csak a nőknek van ilyen elvárása a férfiak felé?
2017. máj. 18. 21:44
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Az ezo-rovatban rengeteget trollkodtam egy időben, és meg is lepődtem, hogy mennyire nem ugranak ott az emberek. Lepontozást ritkán kaptam, inkább csak kimoderáltattak szó nélkül :)

A politika rovat annyira primitív, hogy már trollkodni sem éri meg ott, szóval marad a felnőtt párkapcsolatok :)

2017. máj. 18. 23:18
 32/50 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: -om* (Sorry.)
2017. máj. 18. 23:19
 33/50 anonim ***** válasza:
Az nickem 4 napos :) szóval lehet még lejjebb, de én azt tapasztaltam, akármilyen bunkó vagyok, igaz, néha nehéz, mert néha akad valós kérdés is, mindig olyan 75%-nal kotok ki. Most névvel vagyok fent, ez jó, mert tudom, páran csak ezért leszavaznak. Mintha érdekelne :)
2017. máj. 18. 23:20
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

A humornak is több fajtája van: pl. abszurd, standup, helyzetkomikum, viccek, szóviccek, vagy éppen a szavak nélküli, gesztusokból vagy a hangsúlyozásból fakadó. Mindegyik tud jó is lenni meg rossz is lenni, és sok múlik azon, hogy hogyan tálalja az illető. Gyakran elég csak beszúrni egy-egy aprócska poént a beszélgetésbe, nem kell hahotázni rajta, de ez összeadódik és ettől lesz jó. Vagy éppenséggel maga a szóhasználat olyan, hogy semleges arccal elmondva is élvezhető (pl. Hugh Laurie: A balek c. könyve). A szóvicceket sokan nem szeretik, de sok esetben pont hogy igen magas intelligenciát kíván meg a kitalálásuk és a megértésük. A loptopos vicc nem valami jó pláne így előadva, hogy azt hitte az illető, valami remek dolgot mondott és várta a hatást. Ellenben anno egy videósorozatban egy direkt lopásra szánt, majd begyűjtött laptopnak adták a készítők ezt a nevet bármiféle sallang nélkül, ott, abban a helyzetben teljesen megfelelő volt.

A nemek közti különbséggel kapcsolatban: ahogy észrevettem, a férfiak inkább a kreatívabb, elvontabb (azaz az intelligensebb réteg, kocsmatöltelékekkel nem vegyültem :D) humort kedveli, míg a lányok a "földhözragadtabb", gesztusokkal kísért típust. Ez csak általánosság, mindkettőre ismerek kivételt.

A humor minőségéről meg annyit, hogy nem ritka, hogy az intovertált, visszahúzódóbbnak tűnő emberek rettentő humorosak tudnak lenni az intelligens humor terén. A hangoskodás egyáltalán nem feltétele a humorosságnak, sőt.

2017. máj. 18. 23:23
 35/50 anonim ***** válasza:

4 napos nick már beáll, onnan 5%-nál többet elég nehéz elmozdulni

(ehh... azt hiszem ez már a vég, mikor az embernek szisztémája van arra nézve, hogy a GYK nickjének milyen függvény alapján fog változni a %-a :D)

2017. máj. 18. 23:24
 36/50 anonim ***** válasza:

#26. A pontozás arról szólna hogy mennyire hasznos a válasz. Ha hozzászóltál a kérdéshez, és a válaszod releváns akkor jár a pont, ha nem akkor nem.

Itt viszont aszerint pontoznak hogy egyetértenek-e a válaszommal. Itt véleményt kérdeznek és nem tanácsot kérnek úgyhogy nem kellene hogy legyen rossz válasz.

Ti viszont itt offoltok ezerrel ami ugye "nem hasznos" mégse érdekel senkit.

Szóval a hiba bennetek van.

Sokszor mondják hogy a jó humorhoz intelligencia is kell. Kell, de ez nem elég. A munkámból kifolyólag nagyon okos lányokat van szerencsém ismerni, és higyjétek el nekem, hogy egy kezemen meg tudom számolni hány kiemelkedő humorú van köztük. De ha itt ilyen rossz a helyzet akkor milyen rossz lehet a helyzet mélyebb rétegekben?

2017. máj. 18. 23:25
 37/50 anonim ***** válasza:

"Itt viszont aszerint pontoznak hogy egyetértenek-e a válaszommal. Itt véleményt kérdeznek és nem tanácsot kérnek úgyhogy nem kellene hogy legyen rossz válasz. "

A kedvencem azoknál a témáknál a lepontozás, ahol megkérdezi, hogy szereted e a szőkéket, a hamburgert, Olaszországot, bármit, amire ugye kb IGEN/NEM a lehetséges válasz, mégis mindenkit, aki NEM-et mondott 0-ba tolnak. Logikus

2017. máj. 18. 23:34
 38/50 anonim ***** válasza:
BTW, lehet, hogy ADHD-s vagyok, de minden témáról eszembe jut valami ami kapcsolódik, de nem szorosan, így aztán az offolás sosem zavar annyira, mint másokat :D
2017. máj. 18. 23:35
 39/50 anonim ***** válasza:
#34: ki milyen humort szeret, köszi, a te elemzése szerint férfi vagyok, pedig nem.
2017. máj. 18. 23:39
 40/50 anonim ***** válasza:
#35: nem számolom, csak név nélkül mindig 72-75 között voltam, évek óta. Több reggel. Igen, troll vagyok, mint az itt lévők jelentős része.
2017. máj. 18. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!