Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha belegondoltok, ti is több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belegondoltok, ti is több humoros férfit ismertek mint nőt?

Figyelt kérdés
Most döbbentem rá hogy én igen, sőt, mondhatni alig ismerek olyan lányt aki humoros lenne, maximum szereti ha valaki az vele. Nem furcsa ez, hogy csak a nőknek van ilyen elvárása a férfiak felé?
2017. máj. 18. 21:44
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
62%

Milyen számítógépe van Gazsinak?

Loptop-ja! (nő voltam)

2017. máj. 18. 22:09
 12/50 anonim ***** válasza:

"Mondjuk a magam példája, én általában a friendzone-ban végzem, de ez nem zavar"

Miért végzed a friend zónában? Tudod egyébként? Külső vagy belső oka van szerinted?

Egyébként szerintem az rossz megközelítés, hogy a férfiak humorosak, a nők meg nem. Sokkal jobban tetszik, amit fent is írtam, hogy a szociális területeken alapból sikeresek kevésbé humorosak, akik pedig hátránnyal indulnak, ők a humor segítségével tudnak kompenzálni.

De lássuk be, alapjában véve nőként könnyebb sikeresnek lenni (már amennyiben a mindenki meg akarja fektetni részt sikernek fogjuk fel).

Pl munkahelyemen 2 év munkámba került, hogy bekerüljek abba az összejárós, szórakozós körbe, amibe az összes új kolléganőt 2 hét után meghívják.

Nekem bizonyítanom kellett, hogy jó fej vagyok, nekik elég, ha nők, így aztán többségük nem is töri magát, hogy más képességeket mutasson (ettől persze még van közöttük nem kevés intelligens, vagy humoros is)

2017. máj. 18. 22:11
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
#12. Kinézet, és, mert haverlány vagyok, akivel lehet poénkodni. De ennél a kérdésnél erősítem csak a tábort, hogy igenis, vannak vicces nők, akik semmit nem kompenzálnak. Egyik barátnőm igazi pasi álom, és emellett jófej. :)
2017. máj. 18. 22:17
 14/50 anonim ***** válasza:
Természetesen kivétel mindenre van (ahogy én is ismerek nagyon jó humorú, és gyönyörű nőket), de a kivétel még nem jelenti, hogy az elmélet nem igaz :)
2017. máj. 18. 22:24
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

" Milyen számítógépe van Gazsinak?

Loptop-ja! (nő voltam)"

Ez pont olyan kategóriás vicc volt, amire valaki fent írta, hogy a legtöbb férfi csak humorosnak gondolja magát, de valójában csak a többi bunkó haverjával röhög mindenen...

Jó példa, hogy nem kell férfinek sem lenni hozzá :P

2017. máj. 18. 22:25
 16/50 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbb pasi nem vicces, hanem szánalmas humor herold. Idióta viccek meselese nem szórakoztató, és a mások kárára bevetett, röhögünk rajta dolgok sem.
2017. máj. 18. 22:33
 17/50 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon kedves barátnőm, sajnos évek óta külön földrészen élünk, de szoktunk levelezni, és ha létezik olyan hogy nagy Ő (fú, de rühellem ezt a kifejezést), akkor talán ő lenne az enyém. Egyszerűen imádom a humorát. Persze írásban könnyebb, de élőben sem volt rossz. És teljesen véletlenül nagyon szép, csinos, dögös nő is. Szóval úgymond tökéletes, csak az a fránya 15.000 km ne lenne... :D Remélem nem olvassa ezt a hozzászólást, mert a végén még elbízza magát. :) Még valami. Nagyjából annyi humoros férfit ismerek, mint nőt. Bizony kérdező, valószínűleg te is csak humorosnak képzeled magad, mint ahogy valószínűleg én is. ;-)
2017. máj. 18. 22:36
 18/50 anonim ***** válasza:

A szánalmas kategóriába tartozik az említett loptop is. "Humoros" csak intelligens ember lehet, aki észreveszi az adott helyzet fonaksagat, meglátja.

Nem pedig gagyi szoviccek

Hofi Géza nem szoviccekkel élt, és máig a legnagyobb.

2017. máj. 18. 22:39
 19/50 anonim ***** válasza:
0%
#1: erre nem lennék büszke.
2017. máj. 18. 22:41
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem humora mindenkinek van, csak egyik fajta humor sem univerzális. Mert pl én hülyére nevetem magam Blackadder-en, Fawlty Towers-en, de Jackass-en is. Bocsánat. Nem voltam ott, amikor dönteni lehet, hogy mit fogok viccesnek találni.

Csenki Attilán pl nem röhögök, de van, aki igen. Minden humorra van kereslet. Nemek szerint meg nem szoktam előítéleteskedni meg elhatározni, hogy valakit szeretek, vagy nem. Pl feminista vagyok, de nem erőszakolom magamra Amy Schumer-t, nekem nem vicces, de Louis CK-n bepisilek.

Egyébként a kinézetes dologról meg a Partners c. sorozatban hallottam jót, angolul írom, mert nem tudom magyarosítani. Arról van szó, hogy egy meleg és egy hetero pasi arról beszélgetnek, hogy a pasik csak azért találják viccesnek a hetero barátnőjét, mert csinos. Kb. hússzor elmondják egymásnak, hogy a csaj "pretty funny", csak más hangsúllyal, míg a meleg srác elmagyarázza:

"You're saying pretty funny, as in "she's kind of funny", and I'm saying she's pretty funny, as in "she's *pretty* so straight guys laugh at everything she says even if it's not *funny*."

2017. máj. 18. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!