Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha belegondoltok, ti is több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belegondoltok, ti is több humoros férfit ismertek mint nőt?

Figyelt kérdés
Most döbbentem rá hogy én igen, sőt, mondhatni alig ismerek olyan lányt aki humoros lenne, maximum szereti ha valaki az vele. Nem furcsa ez, hogy csak a nőknek van ilyen elvárása a férfiak felé?
2017. máj. 18. 21:44
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
90%
Sok jó humorú nőt ismerek, mert intelligens emberekkel barátkozom.
2017. máj. 18. 21:46
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

Pont most írtam egy másik kérdéshez, hogy egyesek szerint a humor nem más, mint a kevésbé jó kinézetűek számára az evolúció megoldása a párkereséshez.

Én ismerek nem pár csinos és nagyon jó humorú nőt, de alapjában véve egyet kell értenem a fenti megállapítással, finom humorérzéket az emberek akkor szoktak kifejleszteni, ha nem abba a kategóriába tartoznak, hogy belépnek egy szobába, és az ellenkező nem tagja rögtön lesápadnak.

És igen, alapjában véve a legjobb humorú nőismerőseim sem az igazi szőke ciklon kategóriások voltak, szóval rájuk is igaz, még ha mondom, vannak is kivételek.

(persze, magát mindenki marha humorosnak tartja, így aztán ezzel a felvetéseddel nem leszel sikeres, de kérdezőként legalább nem lehet lepontozni téged, ellenben velem :))

2017. máj. 18. 21:47
 3/50 A kérdező kommentje:
#2 Pont a válaszod ihlette a kérdésemet.
2017. máj. 18. 21:49
 4/50 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Nem :D Szerintem a "vicces" pasik többsége szimplán csak bunkó és a többi bunkó pasi röhög rajta :D
2017. máj. 18. 21:52
 5/50 anonim ***** válasza:
Az én humoromat több pasi is szereti.Na bumm!
2017. máj. 18. 21:53
 6/50 A kérdező kommentje:
#4 Tehát egy normális pasi sem vicces? :DD
2017. máj. 18. 21:53
 7/50 anonim ***** válasza:
42%

Vannak humoros nők, de sajnos kevesen vannak köztük az IGAZÁN jó humorúak.

Igazán nálam = fekete humor, akasztófahumor, szóviccek (Galla-stílus), groteszk és szürreális humor, hangulathumor (ami olyan világot épít fel aminek van egy sajátos hangulata a la Rokker Zsoltti világa), beteg kínaifilmes humor (korai Jackie Chan filmek), vicces jelleemzések, "sznob humor", spontán humor, fahumor viccesebb ágai.

Ami nem jön be: fingós poénok, elcsépelt viccek, olyan viccek amin érezni a borsodiszagot (kocsmaviccek, bunkó általánosítások) stb.

2017. máj. 18. 21:54
 8/50 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
#6 tudsz szöveget értelmezni, vagy fogalmazzam át hatszor, hogy sikerüljön megérteni :) mer nem fizetnek nekem eleget, hogy ezen az oldalon legyek szájbarágni, érted, az már kicsit sok idő lenne
2017. máj. 18. 21:56
 9/50 A kérdező kommentje:
#8 AHa, tehát van azért pár vicces pasi de az csak neked az, ilyen csajosan vicces.
2017. máj. 18. 21:59
 10/50 anonim ***** válasza:
Én ha azt mondom, szeretem a humoros srácokat, az azért van, mert sokan megsértődnek a vicceimen, amik nem bántóak, csak nem értik, vagy olyan arccal mondom. A barátnőim és a fiú ismerőseim is mind jó humorérzékkel bírnak, ki sem bírnám ha savanyú, buta lények lennének. Szóval bővítsd az ismerettségi köröd, mert vannak jófej lányok is. ( Mondjuk a magam példája, én általában a friendzone-ban végzem, de ez nem zavar. Csak mondom, hogy sokan komolytalannak gondolják a viccelődő lányokat. :D)
2017. máj. 18. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!