Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az "átlagos" kinézet férfiaknál (Nő mikor mond egy férfit átlagosnak)?
Sokszor olvastam már kérdések alatt, hogy "...nekem nem kell kigyúrt izmos pasi, már egy átlagos kinézetű, de jó természetű is elég lenne...". Tudom hogy az ideális kinézet, ezáltal az átlagos is eltérő emberenként, de valaki tudna segíteni abban hogy számára mi az átlagos kinézet? Le tudná írni a külső paramétereket amik még számára megfelelőek?
Esetleg egy linkelt (google) kép, egy olyan emberről akivel még elmenne egy randira csupán kinézet alapján (ha tudjuk hogy a "kiszemelt" természetével nincs baj)
Agymenőkből Sheldon Cooper.
Bár az über kocka személyisége bevallom sokat dob rajta. Abszolút esetem. :D
Raj tényleg jó pasi, szép mosolya is van, és imádom a bongyori fürtjeit. Kihagytam a szórásból, elnézést. Jim Parsons (Sheldont játszó színész) meleg, csodálkozom, hogy valakinek bejön...
Amúgy a tudományos pasik és a kockák nekem is nagyon bejövősek. :)
Az átlagos számomra olyan "nem feltűnő". Nem taszító egyáltalán, de nem az, akit egyből észreveszel.
Sem izmos, sem vékony, sem kövér, nagyjából az átlag nőtől fél fejjel magasabb, barna haj, barna szem (az átlagnak általában ez a kombó van), nem markáns arcvonások, de nem is túl lágyak, enyhe borosta...
Tudod, olyan srác, aki után nem fordulnál feltétlen meg, de ha rád mosolyogna, azért visszamosolyognál. Tipikusan olyan, akinek ha jó a belsője, tökéletesnek tarthatod, de először nem mozdulnál rá egyből.:)
Ehhez képest az ideálom kicsit "férfiasabb", szélesebb váll, enyhén izmos, világos szemszín, férfiasabb arcvonások, magasabb (190+). De ha valaki átlagos srácként belsőre egy klassz ember, akkor sz*rok rá, milyen az ideálom, az ember kiállása, karaktere és a sok közös nagyon meg tudja szépíteni a másikat a szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!