Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyk-s pasi logika?
Az itteni pasik mindig szidják a nőket, amiért számít nekik a külső, miközben folyton tolják az arcunkba a kérdéseket, hogy átlag alatti külsővel lehet-e legalább egy átlagos kinézetű (vagy gyönyörű->erre is volt már példa) barátnőjük...
Most akkor miért is a nők a szemét, felszínes libák, miközben ők sem járnának átlag alatti külsejű nővel (de a nőktől azért elvárják, hogy érjék be olyannal, aki nem is tetszik nekik)?
Én átlagon aluli vagyok, mégis imád a barátnőm.
Sztem elég, ha nem vagy nagyon ronda, viszont betonkemény a farkad. Nekem eddig ez bevált.
Igaz, hogy nagyon ocsmány vagyok, de én nem nőket szoktam hibáztatni, és én teljesen megértem, hogy olyan férfival nem tudnak kapcsolatban lenni, aki nem vált ki belőlük semmilyen vonzalmat.
Én már berendezkedtem a remete életmódra.
Ok, a GYK-s pasik hülyék. Ezt eddig is tudtuk. Mondjuk a GYK-s csajok is.
Amit én nem értek, hogy miért nem találnak egymásra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!