Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi logika! valaki megfejtené?
Tehát egy sráccal elkezdtem kavarni a sulimból.
Mielőtt nem volt semmi komolyabb köztünk csak beszélgettünk , Ő azt állította más csajokkal is találkozgat és kavargat.
Mostanába egyre sürübben találkozgatunk .. suliba csörgetgett ha meg lát meg smst küld folyton néz és mosolyog ... most hétvégén is végig együtt voltunk.
Olykor Hirtelen felhív és előbukkan a nagy semmiből .. és már is itt van kocsival értem mennyek ide vele mennyek oda vele erre-arra.Tehát még nem is az ágyba visz!
De ha meghallja hogy én más sráccal kavarok vagy hív telefonon valami srác akkor rögtön besértődik és nem esik jól neki!
Igazából lehet hogy csak velem kavargat és kezd érezni valamit irántam csak nem meri bevallani nekem mert nem akarja elkapkodni?! vagy mi lehet vele????
most maximálisan te kellessz neki, de félti a szabadságát, mindaddig, míg meg nem kér, hogy járjatok
addig fent tartja hogy ne legyen jogod szólni, ha mással kavar
ne bízz benne, a pasik többsége, aki mással kavar, az inkább tagadja, de ő még csak nem is tagadja, hanem bevallja, tehát lehet nem akarja, hogy komolyat akarj tőle, vagy le akar rázni, de ha azt hiszi,m hogy te is lazát akarsz, akkor benne van mindenbe, lehet hogy akiket kihasznált, azokkal már nem kavar, nem találkozik, és mikor unatkozik, akkor előbukkan és keres téged
ne légy naív, ez egyértelmű
Ugye, sok csajjal kavar, hozzászokott hogy a csajok akikkel kavar veszekednek rajta. Nincs hozzászokva hogy egy lány, akit megtiszteél azzal, hogy szereti, más srácokkal kavarjon, ez őt "sérti" majd kinövi hidd el:)
és am igen, tetszekl neki NAGYON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!