Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebben bármilyen logika?
Ne foglalkozz vele...Nem szeret, ennyi! Így nem lehet más érzelmeivel játszadzni.
Ha a kapcsolatotok elején igazán szerettétek volna egymást. Akkor ugye szokás mondani. A távolság erősíti a kötödést. Itt ez nem történt meg. Felejtsd el a srácot...
Az egyetértés már rotyog a fazékban... :D
De attól, hogy én nem látom a logikát valamiben, még lehet benne. Ugyanakkor a konkrét esetben is kibogozható/belelátható valamiféle logika. Az, hogy "van" barátnője, nem jelenti feltétlenül azt, hogy boldog, és azzal a lánnyal akarja leélni az életét. Az, hogy hiányzol neki, sokkal egyértelműbb üzenet, lehet szó szerint érteni, meg átvitt értelemben is. A másik ember lelke mindig egy mély kút, sosem látsz le a legaljára. :)
Az üzenet többi részéből úgy jön le, hogy nem barátként...
De ne hiányozzak neki, ne "zaklasson" ezzel, amikor anno ő adta fel, mert én küzdöttem volna érte, amíg lehet. És mivel most se másmilyen a helyzet, mint a szakításkor volt, így nem volt értelme, hogy ezt közölje velem. Pláne, hogy jó lett volna, ha nem így alakul... Fene se érti.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!