Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális logika ugye?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik, de van barátnője. Nagyon jól kijövünk egymással ennek ellenére persze. Találkozni fogunk egy táborba ahol a nője nem lesz ott. Én nagyon szeretem őt de ha kikezdenék vele és belemenne (netán később szakítanának és mi összejönnénk) tuti hogy nem kéne. Ha megcsalja velem a barátnőjét mi a garancia rá hogy engem nem fog megcsalni? Vagy ti hogy vagytok vele?

Most főként olyanokat kérdek akik elszerettek valakit a párjától? Ti nem féltek tőle hogy megcsal titeket?

17/L

2011. jún. 18. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem normális. Amúgy a kifejtést nem olvastam el, csak a fő kérdést, meg a végén hogy 17/L. A nők nem tudnak gondolkozni. Nincs agyuk.
2011. jún. 18. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem vagyok ilyen szituációban és sose voltam. De a logika helyes. Nincs rá garancia.

Talán próbáld meg elcsábítani és figyeld, hogy hogyan sikerül. Abból következtess...

2011. jún. 18. 22:56
 3/11 A kérdező kommentje:
De van agyuk néhány esetben fejlettebb mint a férfiaké :D Kedves 44 % xD
2011. jún. 18. 22:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor talán várd ki, amíg szakítanak, és ne rondíts bele másnak a kapcsolatába... :S Mert az egy undorító dolog, és utána meg is érdemelnéd, hogy kihasználjon, megcsaljon, majd eldobjon téged is ugyanúgy...
2011. jún. 18. 22:58
 5/11 anonim válasza:
Ha jól elvannak akkor miért akarod szétszedni őket? Lehet, hogy ő csak barátként tekint rád, és ha sikerül is "elcsábítanod" és ő mégsem téged akar akkor tönkretettél egy kapcsolatot.
2011. jún. 18. 23:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom elcsábítani :D Félreértés ne essen. Amúgy meg ha egy kapcsolatba egy ilyen bele tud csúszni ott alapból nincs már rendbe valami :D Jól működő kapcsolatba egyik fél sem csábítható el csak úgy... De tekinthetjük másik oldalról is. Ha ő kezdene ki velem már akkor is óriásit csalódnék benne az biztos.. :)
2011. jún. 18. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ha megcsal akkor igen valószínűleg hajlamos lehet rá. De hanem akkor is. Ez bárkivel előfordulhat. Ha mondjuk megcsal akkor ha újra érzi azt amit veled akkor akkor igen lehet megcsal, de lehet hogy nem. Nincs garancia.
2011. jún. 18. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

akármilyen is a kapcsolat, én erre mindig minden kérdésnél ugyanazt tudom mondani: abba gondolj bele, ha veled történik. neked jólesne ha éppen hullámvölgyben lennétek és a pasid éppen egy másik lánnyal készülne találkozni vagy valami?

ha egy pasi ezt megteszi valakivel, akkor veled is ezt fogja tenni. bnőm ugyanígy járt. a pasija eddig mindegyik bnőjével úgy szakított, hogy ott volt a következő és egy darabig párhuzamosan ment a kettő. bnőm persze hitt benne, hogy nála másképp lesz, de nem lett, a srác megcsalta. azóta újra együtt vannak, de nem bízik benne.

2011. jún. 18. 23:22
 9/11 anonim ***** válasza:

"De van agyuk néhány esetben fejlettebb mint a férfiaké :D Kedves 44 % xD"

Ha ez igy lenne akkor a kedves kerdezo:

-nem gondolna ostobasagokat

-nem kerdezne ostobasagokat

2011. jún. 18. 23:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem írtam hülyeséget kedves utolsó :D Ha te egy csajjal kavarsz akinek van pasija és később összejössz vele mi a garancia hogy veled nem csinálja meg ugyanezt hm?
2011. jún. 18. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!