Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális logika ugye?
Van egy srác aki tetszik, de van barátnője. Nagyon jól kijövünk egymással ennek ellenére persze. Találkozni fogunk egy táborba ahol a nője nem lesz ott. Én nagyon szeretem őt de ha kikezdenék vele és belemenne (netán később szakítanának és mi összejönnénk) tuti hogy nem kéne. Ha megcsalja velem a barátnőjét mi a garancia rá hogy engem nem fog megcsalni? Vagy ti hogy vagytok vele?
Most főként olyanokat kérdek akik elszerettek valakit a párjától? Ti nem féltek tőle hogy megcsal titeket?
17/L
Bocsánat, nem vagyok ilyen szituációban és sose voltam. De a logika helyes. Nincs rá garancia.
Talán próbáld meg elcsábítani és figyeld, hogy hogyan sikerül. Abból következtess...
akármilyen is a kapcsolat, én erre mindig minden kérdésnél ugyanazt tudom mondani: abba gondolj bele, ha veled történik. neked jólesne ha éppen hullámvölgyben lennétek és a pasid éppen egy másik lánnyal készülne találkozni vagy valami?
ha egy pasi ezt megteszi valakivel, akkor veled is ezt fogja tenni. bnőm ugyanígy járt. a pasija eddig mindegyik bnőjével úgy szakított, hogy ott volt a következő és egy darabig párhuzamosan ment a kettő. bnőm persze hitt benne, hogy nála másképp lesz, de nem lett, a srác megcsalta. azóta újra együtt vannak, de nem bízik benne.
"De van agyuk néhány esetben fejlettebb mint a férfiaké :D Kedves 44 % xD"
Ha ez igy lenne akkor a kedves kerdezo:
-nem gondolna ostobasagokat
-nem kerdezne ostobasagokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!