Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyk-s pasi logika?

Figyelt kérdés

Az itteni pasik mindig szidják a nőket, amiért számít nekik a külső, miközben folyton tolják az arcunkba a kérdéseket, hogy átlag alatti külsővel lehet-e legalább egy átlagos kinézetű (vagy gyönyörű->erre is volt már példa) barátnőjük...

Most akkor miért is a nők a szemét, felszínes libák, miközben ők sem járnának átlag alatti külsejű nővel (de a nőktől azért elvárják, hogy érjék be olyannal, aki nem is tetszik nekik)?

2016. jún. 21. 22:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Drága mókuslekvárom ide nagyrészt csak tórollok járnak , na cső XD
2016. jún. 22. 17:15
 32/33 anonim ***** válasza:

"Azért is a gyakori a kedvenc MMORPG-m. Csak itt nem azt döntöd el, hogy Elffel legyél vagy Taurennel, hanem, hogy milyen identitásod legyen. "

Persze, mert itt mindenki elf-troll hibriddel játszik. Kívül tündibündi elfike, belül troll :D

2016. jún. 22. 17:19
 33/33 anonim ***** válasza:

Pár hónapja olvastam, hogy egy magát 10/10esnek tartó nő keresett magának pasit és nem talál... Utána kiderült hogy nem dolgozik(és nem is akar), gazdagot keres, izmos legyen a pasi, kiderült hogy kicsit túlsúlyos is(magasság/tömeg alapján),...

Ez miért van?

Szépség relatív, mindenkinek más. Személy szerint én úgy vagyok vele hogy egy bányarémnek is adok esélyt, igaz nem akkora eséllyel indul mint egy szépségkirálynő, de nem küldöm el azonnal, hogy ronda vagy. Szerintem mindenkinek így kellene, ha valaki ápolt, nem szaglik, de túlsúlyos, rosszul áll 2 foga,... adni kellene neki esélyt mert belsőre lehet hogy minden rendben, a külső hibáin meg lehet javítani.

Itt sok embernek az a baja hogy esélyt se kap, nem az hogy kapott de utána nem kellett.

2016. jún. 22. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!