Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi logika. Jogos a kiakadás?
Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, szinte mindent tudunk egymásról. Én 17, õ 20 éves. Elvileg nem érez semmit az exei iránt, de amikor harmadszorra is megkértem h tiltsa le õket, nem csinált semmit. (Nekem mindet le kellett tiltanom, sõt, a neki nem tetszõ haverjaimat is ) Kiborul, ha felhozom hogy még mindig ott vannak... Vélemény?2013. aug. 15. 16:08
2/15 anonim válasza:
Szerintem jogtalan, már alapból szabálytalan, hogy embereket kell letiltani, azért mert éppen jártatok vele :S Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy egymásnak parancsolgassatok.
3/15 anonim válasza:
gyerekes vagy és ő is az, tiszta dedós hozzáállás.
4/15 anonim válasza:
mi ez mostanság ez a tiltsd le az exedet mizéria? XD beteg.
5/15 anonim válasza:
Hol itt a logika? Ö ezzel (is?) bizonygatja, hogy ö az alfahim. Ha elfogadod ugy kell neked!
6/15 A kérdező kommentje:
Nem érdekel h ott vannak, csak kiváncsi voltam h õ is megtenné-e ugyanezt, ha õ elvárja.
2013. aug. 15. 16:14
7/15 anonim válasza:
Ez nem gyerekes, ez a fész hatása a fiatalokra.
Töröljétek magatok mind a ketten, és le van a gond...
8/15 anonim válasza:
Nem jogos,neki igaza van,jól tette,hogy letiltatta veled mindet, az övé más
9/15 Szergej55 válasza:
Ja, nem kell beleszopódni a faszbúkba, már bocsánat.
10/15 anonim válasza:
hát ha te letiltottad akkor neki is kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!