Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a jelentéktele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a jelentéktelen/ronda lányoknak van barátjuk, nekem pedig szép testem, nagy mellem, hosszú hajam és babaarcom van, mégis magányos vagyok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 16:50
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Miért küldenék nektek képet? Nem az önbizalmam erősítéséhez/rombolásához kértem tippeket, hanem egy kérdést tettem fel. Én tisztában vagyok a külső adottságaimmal, az pedig cseppet sem befolyásolja ezt, hogy valaki elhiszi vagy sem.
2017. máj. 16. 22:42
 32/34 anonim ***** válasza:

Ők szerencsések voltak, mert összetalálkoztak vkivel, akinek tetszenek.

Ami engem "aggaszt" a kérdésedben, hogy a személyiségedről nem írsz semmit, az meg óhatatlanul felmerül ilyenkor, hogy te azt tartod magadnak a legnagyobb értéknek hogy nagy a cicid és csini a pofid? Lehet, hogy ebben lesz a hiba. Vagy alapvetően attitűdben, hozzáállásban. Pl. aki savanyú vagy mondjuk nagyon szorong, ahhoz kevésbé fog bárki is odamenni, mert olyan energiákat küld, hogy "ne gyere ide hozzám" vagy hogy "nem vagyok egészséges lelkileg, ne velem kezdj".

2017. máj. 17. 11:40
 33/34 anonim ***** válasza:
Mert biztos nagyképű kiállhatatlan ribi vagy.
2018. ápr. 16. 08:08
 34/34 anonim ***** válasza:
Mert a beképzelt piccsàk kevés férfi szàmàra vonzóak. És lehet, hogy külsőre jól nézel ki, de csak a felszínt kapirgàlod. A személyiséged elviselhetetlen, belső értékeid meg nincsenek, csak magadat imàdod. Vagy ki tudja? Lehet hogy büdös a szàd:)
2018. ápr. 19. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!