Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a jelentéktelen/ronda lányoknak van barátjuk, nekem pedig szép testem, nagy mellem, hosszú hajam és babaarcom van, mégis magányos vagyok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 16:50
21/34 anonim válasza:
Lehet tartanak tőled, azt gondolják, nem állnál le velük. De ha kellene pasi, akkor miért nem te nyomulsz? Ez a divat amúgy is.
22/34 anonim válasza:
Mert a szürke, hétköznapi nők sok olyan dolgot adnak meg a férfiaknak, teljes odaadással, amikről a fullosaknak fogalmuk sincs.
23/34 A kérdező kommentje:
Ez felszínesség. Miért tudna többet adni?
2017. máj. 16. 19:18
24/34 anonim válasza:
Azért nincs párod, mert Cupido-t kicsináltam :) Akiknek van,csak azért van,mert akkor még élt. Ha láttátok volna milyen szánalmas volt az a pufók kis görcs,ahogy könyörgött:" Téged is eltalállak a szerelem nyilával, csak ne bánts kérlek!" mondta, illetve zokogta. "Azokat a nyilakat te ár ellövöldözted göndör pufi ellenszenves kis barátom". :)
25/34 anonim válasza:
Ne irigykedj. Írj Szerénységemnek.
26/34 anonim válasza:
Nem ír ez senkinek csak egy nyavajgó pitsa,vagy troll.Ahelyett ,hogy valami társkeresőre pakolná ki a nagy melles dekoltázsát itt rinyál.
27/34 anonim válasza:
1. Nem csak a külső számít. Az is számít valamennyire, persze, de nem kizárólag az. Ismered talán ezeket a nőket? :o
2. Csúnya dolog jelentéktelennek titulálni valakit csak a külseje alapján. Volt egy évfolyamtársam, aki engem szépnek tartott, én viszont...Tudtam, hogy ő nem egy szépségkirálynő, na. Eléggé túlsúlyos volt, zsíros volt az arcbőre, és nem is volt az a tipikusak szép arca. A személyisége azonban nagyon különleges, ő tényleg egy egyedi nő - ezért is él 5 éve párkapcsolatban. :)
3. A babaarc mióta szép? Nekem is az van, és legszívesebben lecserélném valami felnőttesebbre.
21/L
28/34 A kérdező kommentje:
Ne akard lecserélni, a babaarc nagyon szép. Nézd csak meg Palvin Barbara modellt vagy Kiss Daniella szépségkirálynőt. Nekik is az van, csodásak.
2017. máj. 16. 21:42
29/34 anonim válasza:
Lehet, hogy a szépségeddel elijeszted a férfiakat. Nem mernek ismerkedni veled, mert azt gondolják, te nem az ő szintjük vagy.
30/34 anonim válasza:
Srácok, ti tényleg elhiszitek, amit itt arc nélkül, kép nélkül összekamuzik magáról, hogy csorogjon a nyálatok a babarcra meg a nagy mellre vagyis a nagy semmire, mert írni vagy képet küldeni úgyse fog senkinek. A végén még kiderülne, hogy kicsit el van tájolva a külsejét illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!