Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a jelentéktele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a jelentéktelen/ronda lányoknak van barátjuk, nekem pedig szép testem, nagy mellem, hosszú hajam és babaarcom van, mégis magányos vagyok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 16:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%
Mert azok a bizonyos ronda lányok olyan férfival vannak együtt, aki neked nem kéne. Jobbat szeretnél, mint aki nekik van és azt tovább tart megtalálni. Nem olyan ritka jelenség ez, nyugi. Legyél kedves és ne irigykedj másokra.
2017. máj. 16. 17:16
 12/34 anonim ***** válasza:
41%
Engem valószínűleg jelentéktelennél tartanál vagy rondának, de olyan barátom van, akit biztos megbámulnál, csak veled ellentétben én nem vagyok buta, jó humorom van ésatöbbi
2017. máj. 16. 17:30
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

Szóval aki nálad kevésbé szebb az jelentéktelen, ronda?

Lehet emiatt a hányingerkeltő stílusod miatt vagy egyedül, sőt biztos.

Te mitől lennél értékesebb?

2017. máj. 16. 17:35
 14/34 anonim ***** válasza:
24%
Hogy lehetnek egyes válaszolók itt ilyen irigyek?😂Csak azért, mert konstatálja, hogy nem ronda, mert van szeme és látja a tükörben magát, attól még nem lesz se buta, sem egoista. Nem ismeritek, ergo az ilyen rosszindulatú kommentekkel csak magatokat minősítitek.
2017. máj. 16. 17:38
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem inkább ő minősíti magát azzal, hogy lenéz másokat?
2017. máj. 16. 17:41
 16/34 anonim ***** válasza:
76%
17:38 Mire lennénk irigyek? Hogy állítása szerint ő jó nő, még sincs barátja? Köszi, szerintem én is szép vagyok, bár gondolom ő szerinte én nem vagyok az, vagy a fene se tudja ennek mi a szép, van barátom, munkám, lakásom, fiatal vagyok, soroljam még, h miért nem vagyok én ilyenekre féltékeny? Szimplán csak egy beképzelt és valószínűéeg elviselehetetlen fruska
2017. máj. 16. 17:50
 17/34 anonim ***** válasza:
74%

Azért van, mert ezek közül valami van veled, vagy több is:

-brutálisan válogatós vagy, senki sem elég jó neked (ez a valószínűbb)

-elviselhetetlen személyiség vagy

-mindenkit letojsz, beleértve a próbálkozókat, akiket észre sem veszel

-nem vagy igazi, csak egy troll :)

2017. máj. 16. 17:53
 18/34 anonim ***** válasza:
3%
#15 miért lenne lenézés azt állítani, hogy vannak ronda lányok?
2017. máj. 16. 17:54
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem trollkodom, tényleg aggaszt ez a dolog. Egyébként egyáltalán nem vagyok nagyképű, nem nézek le másokat (a ténymegállapítás más tészta).
2017. máj. 16. 18:07
 20/34 anonim ***** válasza:
30%

Mert lehet, hogy abszolut nem vagy olyan jo csaj, mint hiszed. Ugy tunik, a ferfiak szemeben pont te vagy a jelentektelen szurke senki. Szivas.

Nem artana kicsit tobb onkritikat gyakorolni+onismeret+sok tanulas es akkor okosabb leszel es nem fogsz butanak tunni, mikor kiirsz egy kerdest.

2017. máj. 16. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!