Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék ismerkedni olyan lányokkal, akik csendesek, békések és szeretik a könyveket, mit tegyek? 24F
Régi álmom, hogy olyan barátnőm legyen, aki hasonló hozzám. Nem vagyok bulizós típus és a könyveket falom folyamatosan. Szeretem a művészeket is, majdnem minden nap rajzolok.
Az sem segít sokat a helyzeten, hogy visszahúzódó, csendes, békés, jámbor ember vagyok. Rengeteg könyvet olvasok és imádom a könyvtárakat, folyamatosan járok könyvesboltba is. Postánál is dolgoztam, iratokat rendeztem. Mindig arra törekedtem, békés körülmények között élhessek.
Könyvtárban sajnos ugye nem nagyon lehet beszélgetni, mert tiltja a házirend. Könyvesboltban pedig nem ismerkedni járnak az emberek. Szoktam olyat is csinálni, hogy parkba rendszeresen megyek könyvekkel, de hiába... Pedig nagyon-nagyon-nagyon szeretnék egy kedves lányt, akivel jól megértjük egymást, szeretjük a másikat, építjük egymás életét és boldogok vagyunk.
Diszkó nálam KIZÁRVA. Nem szeretem az ilyen helyeket. A bulikat sem. Tudom, nem ez a jellemző a korosztályomban, de cseppet sem érdekel ez engem. És tudom, hogy sokan vannak így.
Kérdésem a következő! Mit javasoltok nekem? Hol érdemes ismerkednem? Hol van lehetőségem találkozni ilyen lányokkal?
Akár itt is, csak írd ki rendszeresen, több napszakban, ezt a "leakalappal" kérdést!
Könyv klubban esetleg?
Én csak sok sikert kívánok! :)
Magadat adod, ami jó. Biztos van sok ilyen lány, csak gondolj bele, hogy pont ugyanebben a helyzetben vannak, amiben te.
Könyvklubok, író-olvasó találkozók, könyvfesztiválok, tematikus netes fórumok stb.
Könyvesboltba lehet, elsődlegesen nem ismerkedni járnak az emberek, attól még szóba elegyedhetsz velük.
Könyvtárban is lehet ismerkedni. Mostanában ugyan nem voltam arra, de régen a központi Szabó Ervinben pl. mindig hatalmas nyüzsi volt, néha túlságosan is.
Nem minden könyvtár olyan, mint a filmekben, hogy a gonosz varánusz lepisszeg, tessék szélesíteni a látókört. :)
Amúgy pl. múlt hónapban könyvfeszten volt egy csomó rendezvény meg előadás, azokon simán lehet szóba elegyedni. Vagy jövő hónapban jön a Könyvhét, bár előadások kevésbé, dedikák lesznek bőven.
Közösségi oldalakon rengeteg könyves csoport van, bőven akad olyan közösség is, akik szerveznek találkozókat.
És ez csak néhány példa. :)
"A szüleim pl.a buszon ismerkedtek meg. Engem koncerten talált meg a férjem. "
Persze, a hetvenes és a kilencvenes években még lehetett így ismerkedni de ma már mindenki a telefonjába bújik a buszon, a koncerteken meg elvannak a maguk társaságával, nem vegyülnek.
"Persze, a hetvenes és a kilencvenes években még lehetett így ismerkedni de ma már mindenki a telefonjába bújik a buszon, a koncerteken meg elvannak a maguk társaságával, nem vegyülnek."
Nem mindenki, mert láttam olyan lányt, aki soha nem vette ki a telefont a buszon. Koncerteken lehet ismerkedni, főleg ha a lányok csoportokban vannak. Inkább a koncerteken és a szórakózóhelyeken ismerkedjél én azt mondom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!