Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akiknek fontos a jó erkölcs, nem annyira bulizósak, dohányzást nem szeretik?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ők már vagy foglaltak vagy még túl fiatalok...
2017. ápr. 26. 11:58
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

te ennek a kérdésnek a kiírója vagy sztem.

Ha nem vagyok hívő, attól lehet-e erkölcsös, vallásos nővel kapcsolatom?

azt próbáld felfogni, hogy ha vki. szereti jól érezni magát egy buli keretein belül, vagy cigizik, az NEM jelenti azt, hogy erkölcstelen lenne.

iszonyú nagy gáz van a fejedben, ha te egy táncolni és zenét szerető, időnként bulizó és rágyújtó emberről azt gondolod, hogy erkölcstelen.

nézz utánna, mit jelent a szó!

erkölcstelen például megcsalni a párunkat.

de azt egy nem dohányzó, nem bulizós is megteheti.

előítéletes gondolkozásod van.

amúgy menj papnak ilyen hozzáállással.

nagyon merev, megsavanyodott életet élhet melletted egy nő.

2017. ápr. 26. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:

"azt próbáld felfogni, hogy ha vki. szereti jól érezni magát egy buli keretein belül, vagy cigizik, az NEM jelenti azt, hogy erkölcstelen lenne."

A kérdező nem is mondott ilyet. Az, hogy valakinek pl. unalmasak a bulizós lányok, vagy büdösek a dohányosok, az nem szükségszerűen kötődik az erkölcsi elvárásaihoz. Akkor sem, ha ez neked nem tetszik.

2017. ápr. 26. 12:22
 4/14 anonim ***** válasza:

"erkölcstelen például megcsalni a párunkat"

Szerintem ez csak simán nem etikus, de az erkölcshöz nincs köze. Úgy tűnik, te is utánanézhetsz a szó jelentésének...

2017. ápr. 26. 12:23
 5/14 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem igazán gondolom, hogy a nem dohányzó nők erkölcsösebbek lennének, másrészt nem hiszem, hogy ettől válnék előítéletessé.

A dohányzással kapcsolatosan valóban megvan a véleményem. Azt is hiszem, lehet, fel kéne adnom az egész keresést.

2017. ápr. 26. 12:24
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez csak simán nem etikus, de az erkölcshöz nincs köze. Úgy tűnik, te is utánanézhetsz a szó jelentésének...

te nagyon buta vagy, hogy ezt írtad.

abszolút fogalomzavar.

ne égesd magad!

2017. ápr. 26. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Ilyet max a menyorszagba talalsz. Mi romlottak vagyunk, perverzek, erkolcstelenek, kis szarvunk van es kenkoves lehelletunk es a magad fajta rendes teljesen hibatlan pasik csakis miattunk nem talalnak rendes lanyt :(
2017. ápr. 26. 12:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem az iróniát, de azt hiszem, messze vagyok a teljesen hibátlantól.
2017. ápr. 26. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Ismerkedj templomban...
2017. ápr. 26. 12:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy fel kéne vennem valami hitet?
2017. ápr. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!