Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akiknek fontos a jó erkölcs, nem annyira bulizósak, dohányzást nem szeretik?
te ennek a kérdésnek a kiírója vagy sztem.
Ha nem vagyok hívő, attól lehet-e erkölcsös, vallásos nővel kapcsolatom?
azt próbáld felfogni, hogy ha vki. szereti jól érezni magát egy buli keretein belül, vagy cigizik, az NEM jelenti azt, hogy erkölcstelen lenne.
iszonyú nagy gáz van a fejedben, ha te egy táncolni és zenét szerető, időnként bulizó és rágyújtó emberről azt gondolod, hogy erkölcstelen.
nézz utánna, mit jelent a szó!
erkölcstelen például megcsalni a párunkat.
de azt egy nem dohányzó, nem bulizós is megteheti.
előítéletes gondolkozásod van.
amúgy menj papnak ilyen hozzáállással.
nagyon merev, megsavanyodott életet élhet melletted egy nő.
"azt próbáld felfogni, hogy ha vki. szereti jól érezni magát egy buli keretein belül, vagy cigizik, az NEM jelenti azt, hogy erkölcstelen lenne."
A kérdező nem is mondott ilyet. Az, hogy valakinek pl. unalmasak a bulizós lányok, vagy büdösek a dohányosok, az nem szükségszerűen kötődik az erkölcsi elvárásaihoz. Akkor sem, ha ez neked nem tetszik.
"erkölcstelen például megcsalni a párunkat"
Szerintem ez csak simán nem etikus, de az erkölcshöz nincs köze. Úgy tűnik, te is utánanézhetsz a szó jelentésének...
Egyrészt nem igazán gondolom, hogy a nem dohányzó nők erkölcsösebbek lennének, másrészt nem hiszem, hogy ettől válnék előítéletessé.
A dohányzással kapcsolatosan valóban megvan a véleményem. Azt is hiszem, lehet, fel kéne adnom az egész keresést.
Szerintem ez csak simán nem etikus, de az erkölcshöz nincs köze. Úgy tűnik, te is utánanézhetsz a szó jelentésének...
te nagyon buta vagy, hogy ezt írtad.
abszolút fogalomzavar.
ne égesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!