Megtennéd ezt egy számodra fontos emberért (szerelmed, házastársad, szülőd, gyermeked, )?
1. Magadra vállalnád az általa elkövetett bűncselekményt?
2. Segítenél neki,hogy megússza a börtönt úgy,hogy ha lebuksz,téged is lesittelnek?
3. Ölnél is,hogy megússza?
4. Feladnád a teljes emberi mivoltodat és lerombolnád a teljes erkölcsi gátadat,hogy megússza a börtönt? Pl.: Megfenyegetnéd az általa megerőszakolt gyermek családját?
1. Attól függ mi az a bűncselekmény. Lopás esetében a gyerekemért igen.
2. Segítenék de csakis törvényes keretek közt, így nincs miért lebukni
3. Soha
4.Nem.
Függ a bűncselekménytől.
Hogy ezt a megerőszakolást hoztad fel... valószínű örülnék, hogy lecsukják, mert egy ilyen undorító embernek nem szabadna léteznie sem (és lehetne nekem akárkim)
3. vagyok.
3-as kérdést úgy olvastam, hogy "örülnél", az eredeti kérdésre a válaszom pedig nem.
Megfenyegetnéd az általa megerőszakolt gyermek családját?
Ez az egy mondatod kiverte a biztosítékot,
Valakit megerőszakolt a párod? Es meg te fenyegetned mwg az áldozat családját?? A jo nagy francot elhagynam es igen viselje a büntetését!!!
Ilyem ember nem ia kellene aki mas embert "foleg gyermeket"megerőszakolt!!!
Dehogy is! Hülye vagy?!
Értem se vállalja be ezt senki, én miért vállaljam be bárkiért is?
Nem fogom elcseszni az életemet, más hülyesége miatt, legyen az bnő, feleség, gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!