Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék pici, "nerd" lányokkal ismerkedni?
Szerintem nem az a nerd, aki rockzenét hallgat és kislányosan viselkedik, vagy "valani fura hobbija van".
22/L
Prostival is el tudod veszíteni...
ha csak erre kellenek, akkro inkább hagyjad őket békibe.
Ha már az a cél, hogy végre elveszítsd a szüzességed, akkor akármilyen lányokkal próbálkozol, nem fog összejönni.
Egyébként meg a "nerd" az nagyon nem itt kezdődik.
Azt meg továbbra sem értem, hogy a liberális, mint politikai nézet, miért számít szitokszónak. Pont, hogy a liberális embereket kellene keresned, akik elfogadnak téged minden defekteddel együtt. Fura vagy.
@4
Én nem akarok politizálni. Eskü, nem is szoktam. De a liberális eszméket valló SJW-k miatt nőtt ki a fűből gomba módjára fél év alatt több tucat gender, vált a fehér ember értéktelenné és miattuk nem mernek a svéd emberek utcára menni. Persze értem én, hogy az SJW és egy alapértelmezett liberális közt hatalmas különbség van, de a gondolatmenetük ugyanott kezdődik, egy olyan könyvben, amelyben minden fejezet címe: Tolerancia. A legminimálisabb nemzetiségtudat és hagyománytisztelet nélkül. Engem is az őrületbe kergetne egy ilyen személy még haverként is, annyira taszító nekem ez a mentalitás. Másnak meg az enyém, de hát "ez így van jól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!