Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tárkereső oldalakon történő ismerkedés hogyan működik?
mint az autóvásárlás.
Kipróbálod, használod egy kicsit, elviszed pár próbakörre, belesel a motorháztető alá, megnézed a múltját... aztán eldöntöd, hogy megveszed e vagy sem.
sajnos manapság így megy!
#3, ezt jól megfogalmaztad. :) Nekem is ez a bajom a társkeresőkkel, bár éppen én is érintett vagyok. Mint egy húspiac. Nézelődsz, ez túl sovány, az túl alacsony, amaz ronda, ennek meg van egy helyesírási hiba a bemutatkozásában.
Kérdező, szerintem túlstresszeled a dolgot. Ha valakivel csak úgy találkozol az utcán, és megtetszetek egymásnak, akkor sem döntesz úgy egyből, hogy vele öregszel meg. Számot cseréltek, beszélgettek, találkoztok még egyszer, stb. Itt az a baj, hogy egyből hosszú kapcsolaton, házasságon jár az emberek esze. Én a helyedben nem mondanám, hogy ácsi, csak egyesével, mert ha nekem mondjuk 3 hétig nem válaszolna valaki, utána kevésbé tudnám komolyan venni. Viszont úgy 2 randi alatt már illik annyit beszélgetni, hogy tudd, van-e jövője a dolognak. Ennyi után még nem ciki azt mondani, hogy nem, vagy esetleg őszintén bevallani, hogy egy kis időre van szükséged, egy darabig csak neten tartsátok a kapcsolatot, így nem veri magát költségekbe a kiszemelted. Ami a csókot illeti, kövezzetek meg, de szerintem nem árt azt is kipróbálni, mert ha semmi bizsergés, akkor veszett ügy. Ha bent van a döntőben, miért ne, ha meg nincs, akkor jelezd neki időben. A kulcs az őszinteség, és az önismeret. Meg ne sértődj, de nekem úgy tűnik, Te se tudod, mit akarsz.
Mint a piacon.
Csomó "áru" hever össze-vissza, és kiválasztod a számodra legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!