Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyobb esélyem lenne közvetlenül ébredés után csajozni?
Az a másfél centi akkor se számít, ha a pötsödről van szó!
Komolyan azt hiszed, hogy a csajokban van ilyen beépített szenzor, hogy rád néz, centire tudja, milyen magas vagy, és 170 felett OK, kerek 170 alatt(169.9-től) pedig vörös felirat villog a homlokodon, hogy "kuka"??
Hát neked se a magasságod miatt nincs barátnőd!
Igen, de elsősorban nem azért, amit leírtál.
Reggel, az ébredés utáni 70-100 percben az ember taramaxin szintje jóval magasabb. Ez a hormon felel azokért az apró tudat alatti gesztusokért, amelyek vonzóvá teszik az embert a másik nem szemében. Ez evolúciósan kialakult dolog: az őskorban általában este, a vadászat után a férfiak túl fáradtak voltak a szexuális aktushoz, ezért rendszerint reggel kerítettek rá sort, és azoknak a férfiaknak lett több utódja, akikben a taramaxinszint reggel magasabb volt.
Csuda egy lények ezek a nők, én mondom. Nem elég, hogy messziről megérzik hogy egy férfi mennyit keres, még centiméter pontossággal a magasságot is be tudják lőni, mert beépitett lézeres magasságmérőjük van a szemükben. Mi lesz a következő, a súlyt is meg tudják mondank gramm pontossággal?
Szarkazmus OFF
Nekem, ha rendes sört iszok, akkor 18,3 centi a farkam, amikor alkoholmentes sört iszok, akkor viszont csak 18.
Egyszer kocsmázni voltunk haverokkal, de én kocsival voltam, úgyhogy alkoholmentes sört ittam.
Odalépett hozzám egy szuperdögös nő, és azt mondta, hogy szeretne leszopni, de csak akkor, ha 18,2 centi, vagy annál nagyobb a farkam.. persze megpróbáltam hazudni, de lemérte digitális tolómérővel, és végül nem szopott le :(
Szar az élet.. tanulság, mindig csak rendes sört igyál.. :(
A kérdés qrvára nem trollkodás! Aki normális felnőtt férfi méretekkel rendelkezik - és azt is megteheti, hogy ő válassza ki a hozzá leginkább illő lányt - az el sem tudja képzelni, hogy nekem mennyire gyötrelmesen nehéz a társkeresés.
#9: Sok értelme volt hozzászólnod, főleg, hogy neked is csak megszületned volt nehéz (örülj a 18 centis farkadnak meg a magasságodnak, amit a szüleid adtak neked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!