Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyobb esélyem lenne közvetlenül ébredés után csajozni?
"A kérdés qrvára nem trollkodás!"
Hát ha valóban így van, akkor viszont reménytelenül hülye vagy, ha azt hiszed, hogy jobban menne a csajozás attól, hogy magasabb lennél 2 centivel.
De tudod mit, vegyél egy magasított talpú cipőt, oszt' jónapot, ügy lezárva, szívesen.
"Normál esetben 170 magas vagyok"
- Épphogy átlag alsó alja férfiméret. Nekem pl magas is vagy.
"de néha csak kíváncsiságból reggelente megmérem magamat"
- Na ez viszont ijesztő. :D
"Az bizonyára teljesen evidens, hogy a nőknek minden egyes centi számít,"
- Bizonyára. Még millimétereket is képesek vagyunk számolni ránézésre.
"akinek ez a 1,5 centi hiányzik ahhoz, hogy magassarkút is bátran fel tudjon venni."
- Igen. Pont ezen a másfél centin fog múlni két ember boldogsága. És tényleg a magassarkú számít. Semmi más.
"mert 175 alatt szvsz kvázi esélytelen egy férfi,"
- Igen. Egyetlen 175 alatti férfinak sincs nője. Várjál csak, a bátyám 170 centi, most született gyereke. Hát szärügy, majd szólok neki, hogy valamit nagyon elb##ott csajozásnál.
"de azért 1,5 centi csak egy szemmel látható növekedés."
- Mondom, milliméterek között is tudunk különbséget tenni. Nemhogy másfél centi.. Az már jelentős, barátom.
"Főleg, hogy volt már csaj, aki összejött volna velem, ha 170 helyett 172 lennék (ezt konkrétan el is mondta nekem)."
- Igen. Csak ez lehetett az oka. Nem az, hogy egy hülye vagy. De nem is értem. Ezt így a szemedbe mondták, és te elhitted, és hivatkozási alapnak tekinted. Súlyos..
"Végül még egy dolog és ez lehet már tényleg nagyon belemagyarázás, de azt vettem észre, hogy reggel több csaj szokott megbámulni a buszon (amikor ritkán előadásra megyek), mint este."
- Ó, dehogyis belemagyarázás. Ez tökéletesen illik a világképedbe. El ne engedd ezt a gondolatmenetet, jó úton jársz!
"Ti mit gondoltok erről az egészről?"
Azt, hogy köszi, rég röhögtem ilyen jót.
Nagyon igaza van az előző hozzászóloknak. Annak, hogy neked nincs barátnőd inkább az az oka, hogy hihetetlen nagy ostobaságokat beszélsz. Én nem nevettem, de azért remélem ez csak vicc.
N
Az igaz, hogy reggel valamivel magasabbak az emberek, mert estére a gravitáció miatt kicsit összébb nyomódnak a porckorongok. De ez ugyanígy igaz a nőkre is, vagyis hiába vagy magasabb reggel, olyankor a lányok is magasabbak.
Amúgy a 170 cm nem vészesen alacsony, az unokatesóim (3 fiú) mind kb. olyan magasak, és mindegyikük nős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!