Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon nagy lúzerság és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy lúzerság és szánalmas lenne az ha csúnya pasiként egy átlagos kedves lányt azért utasítok el, mert csak érettségije van?

Figyelt kérdés
Én diplomás vagyok és nekem ez kevés...
2017. máj. 12. 23:29
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Fizikus vagyok és részecske fizikával foglalkozok
2017. máj. 13. 11:56
 32/44 anonim ***** válasza:
79%

Nem "lúzerság", hanem lúzersÉg, kedves diplomás kérdező! :) Mondom ezt diploma nélküli nőként.

Engem nagyon sokáig zavart, hogy nincs diplomám (életem akkori időszakában úgy alakult, hogy nem tanultam tovább). Aztán később, ahogy egyre több embert megismertem, rájöttem, hogy sem a pézkeresési lehetőségek, sem az emberség nem a végzettségen múlik, sokkal inkább neveltetésen, hogy ki hogyan szocializálódott, mennyire intelligens, illetve nem elhanyagolható (sőt!) az érzelmi intelligencia sem.

Így szép lassan elengedtem ezt a dolgot és már egyáltalán nem zavar. :) (Persze nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy egyszer szerzek egy diplomát).

A fontos dolgok szerintem, hogy az ember legyen talpraesett, szorgalmas, intelligens, lehessen vele beszélgetni bármennyit és bármiről, legyen jó humora (ez az egyik legfontosabb nekem), jó legyen a kompromisszumkezelő képessége és még sorolhatnám.. Ezek a fontos dolgok, főleg párkapcsolat szempontjából.

Úgyhogy kérdező, szerintem kíméld meg magadtól szegény lányt! :)

2017. máj. 13. 12:10
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
És a fizikusokat nem tanítják meg helyesen írni? Szär ügy..
2017. máj. 13. 13:15
 34/44 anonim ***** válasza:
#33 Szerintem egy fizikusnak nincs is rá szüksége. :D A helyesírás nem csak tanulás kérdése, van akinek alapból jobban megy, mert fogékonyabb a helyesírási szabályokra.
2017. máj. 13. 13:48
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hát... Aki fizikus, annak megengedett nyelvileg igénytelennek és slendriánnak lenni. Hát nyilván. Csak nyelvészprofesszoroknak kell tudniuk helyesen írni.

Facepalm.

2017. máj. 13. 13:58
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell diplomásnak sem lenni ahhoz, hogy felismerje az ember, hogy ez egy a milliószor kiírt provokatív fiktív kérdések közül. :)
2017. máj. 13. 15:13
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves diplomás!

A "részecske fizikáva" helytelen, egybe kell írni: részecskefizikával. :-D

Biztos ezt sem tanították meg leírni. :D

2017. máj. 13. 15:29
 38/44 anonim ***** válasza:
Attól eltekintve, hogy szerintem is egy kamukérdés, nem vétett olyan nagy helyesírási hibákat. Amúgy meg ezerszer inkább legyek sikeres a szakmámban, mint tudjak helyesen írni. :D
2017. máj. 13. 16:51
 39/44 anonim ***** válasza:
Hát, azért egy magyar ember tudjon már legalább magyarul helyesen írni..
2017. máj. 13. 17:48
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
39. Hova gondolsz, ez egy reszecskefizikustol nem varhato el, csak a diplomas nejetol. :)
2017. máj. 13. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!