Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon nagy lúzerság és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy lúzerság és szánalmas lenne az ha csúnya pasiként egy átlagos kedves lányt azért utasítok el, mert csak érettségije van?

Figyelt kérdés
Én diplomás vagyok és nekem ez kevés...
2017. máj. 12. 23:29
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
18%
Kövezzetek meg, de én is lányként visszautasítanék egy tanulatlan fiút. Nem tudom megmondani, miért. Persze, a jelleme a fontos, de a jellemét pl az egyetemi évek és a diplomaszerzés is nagyban befolyásolja. Mivel én is ebben a világban válok felnőtté, úgy érzem, jobban kijönnék olyan fiúval, aki szintén átélte ezt a folyamatot.
2017. máj. 12. 23:45
 12/44 anonim ***** válasza:
26%
No problem Jaugar Warrior, egy aztek harcos is tevedhet...egyszer. :)
2017. máj. 12. 23:45
 13/44 anonim ***** válasza:
93%

Már ne haragudjatok meg kedves egyetemisták, de majdnem az összes egyetemistának akit ismerek főleg abból áll az élete, hogy iszik, bulizik, mászkál minden felé, vizsgaidőszakban pedig magol és ömleszti facebook-ra az ilyesfajta mémeket.

Többségük pedig ugyanúgy primitív, buta és/vagy tanulatlan marad. Egy standard BSc szakot elvégezni pedig nem olyan nagy teljesítmény csak pénz és időigényes.

Szóval nem kell ezt annyira piedesztálra emelni.

2017. máj. 12. 23:51
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem luzerseg. Nem a papirt nezi az ertelmes ember, hanem azt, hogy mennyire intelligens, kitarto, celtudatosan elo a partner, milyen az ertekrendszere. Ismerek olyan embert, aki csaladi hatter miatt nem tudott anno egyetemre menni, aztan a munkajaban olyan kitarto, szorgalmas, celtudatos, olyan szenvedellyel csinalja a mai napig, hogy az csodalatot erdemel. Imad olvasni, nyitott mindenre, barmirol orakig lehet vele beszelgetni. Lehet, hogy nincs diplomaja, de olyan nagybetus EMBER, hogy mindenki csak tisztelettel beszel Rola. En az ilyet sokkal tobbre tartom, mint sok diplomast.
2017. máj. 13. 00:05
 15/44 anonim ***** válasza:
97%
Nekem PhD-m van de még egy pékárus lány is elhajtott. :(
2017. máj. 13. 00:14
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező is egy jó példa rá, hogy a diploma nem tesz életképessé.

Amúgy sose gondoltam volna, hogy valamiben egyetértek Jaguárral, de az egyetemistákat nagyon jól látja az öreg.

egy egyetemista fiú, aki a záróvizsgájára készül

2017. máj. 13. 00:15
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kisdoktorim van mégsem érdekel ez a téma. Nézz magadba és gondolkozz el, hogy mi is az elutasítás mögött rejtező valódi ok. Miért fontos számodra oly annyira az a papír? Diplomája bárkinek lehet, ahhoz csak annyi a teendő, hogy olykor-olykor bejárogatsz az egyetemre, hajlandóságot mutatsz a vizsgák felvételére majd a jegyzetek 1-2* való elolvasására. Ez valljuk be nem túl nagy kunszt úgy, hogy netán még érdekel is az, amit hallgatsz.

A véleményem egy másik aspektusból pedig: A diplomák jelentős többsége a seggen való feldugáson kívül semmire sem jó. Így pedig nem tudom ki az intelligensebb. Az, aki kezdett magával valami számára hasznosnak tűnőt érettségi után vagy az aki mindenáron tovább akart tanulni és elvégzett valami hangzatos ám annál erősebb büfészakot, legyen az bármilyen nehéz...

2017. máj. 13. 00:21
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy gondolod hogy a diploma az egy reális mérce arra nézve ki milyen ember, mennyire értelmes, érzékeny stb., akkor neked hiába van diplomád nem vagy egy intelligens ember. Ja és ráadásul a GYK-n kérdezel erre rá...ez is sok mindent elárul.
2017. máj. 13. 04:13
 19/44 anonim ***** válasza:
74%
Gyerekek én fázok!
2017. máj. 13. 07:09
 20/44 anonim ***** válasza:
86%

Ha szerencséd van, és a sok általánosító maszlagon kívül a gondolkodás képességéét is megtanultad egyetemen, akkor 10 év múlva majd másképp látod ezt.

Jaguar, ha már valamibe bele akarsz kötni, akkor a ha és az és elé is kellett volna vessző.

Kérdező, sajnos ostoba vagy, kár volt egyetemre járnod.

2017. máj. 13. 07:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!