Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le a messengeren?
"Ezt a hisztit sosem fogom megérteni.. Fel kellene fogni, hogy minden pasi baszni akar." ---jó nagy paraszt vagy te szerencsétlen, gratulálok a gondolkodásodhoz. ha nő vagy akkor meg szégyen vagy.
Az utolsó hozzászóloknak meg üzenem, hogy tudom, hogy nem ígért semmit, a kérdés nem ez volt, hanem hogy miért tiltott le? na mindegy, felfogtam, hogy valószínűleg miért történhetett, de hagyjuk már, hogy mindig csak a nő lehet az okosabb, a férfiak meg nyugodtan lehetnek ilyen hímringyók! gratulálok a kedves "férfi"aknak, hogy elfogadják, hogy ez így normális. nem tudom mire mert a legtöbben annyira nyomik, főleg akik magukat nagyon jó pasinak tartják, hogy örülhetnének ha valaki szóba áll velük. szánalmasak vagytok "pasik"! inkább gerinctelen kis senkik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!