Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Statisztikát készítve egy csajnak a Facebook messengeren való aktivitásáról meg lehet állapítani, hogy van-e alakulóban kapcsolata?
...vagy csak úgy jelzi a telefonja. :DDD
Attól még nem biztos, hogy ott lóg, és várja az új üzenetet. :DDDD
21/L
Ezt azért ne vedd készpénznek, én pont mostanában néztem utána, hogy nem csak akkor mutathat aktívnak, ha tényleg fenn van. Világszintű probléma úgymond.
Sőt, mondok jobbat, nekem a gépre is le van töltve a messenger, és ha nincs benyomva, akkor is jelez, de a telefonomon már nem. Csak oldalt beugrik, mint a torrent letöltés. És persze "seen", pedig nem láttam.
Valaki olyat írt, hogy vannak bővítmények, amiket ha letöltesz, állandóan elérhetőnek mutatnak, vagy csak ha felmész telefonon a netre.
Mostanában én is sokszor vagyok fent. Egy barátnőmnek magánéleti gondjai vannak, messze lakik, így online beszélgetünk. Én is próbálok megbeszélni egy találkozót, meg akarok venni valamit, és fb-on hirdetik. Ettől még nincs alakuló kapcsolatom.
Annak online nem is igazán van jele, mivel én élőben szeretek ismerkedni, és jobban szeretek telefonálni. Kevesebb a félreértés, mint a hüje emojik miatt írásban. (Kivétel ez alól az a pár barát, aki külföldön lakik, és a gatyám rámenne a hívásokra, a mobilomon pedig nincs Skype.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!