Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibaja van? Miért ilyen?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régebben folyton nézett. És a barátnőinek is mondogatta hogy "Jól nézki" (rám gondolt). De én nem csináltam vele semmit, nem mentem oda. Azóta le se sz@r engem. Bejelöltem facebookon, ott már vissza se igazol..2017. márc. 5. 20:47
1/22 anonim válasza:
látom az sötét este az agyadat is elérte. ha valakit lesz..rnak, nem kap visszajelzést, akkor majd még jó pofizni fog a másiknak? szerinted?
2/22 A kérdező kommentje:
Mibajod? :D
2017. márc. 5. 20:59
3/22 anonim válasza:
Ha nem foglalkoztál vele ,mégis it vársz??
Ennyire nem lehetsz hülye!
4/22 A kérdező kommentje:
Nem nagyon érdekel a csaj, mert akkor odamentem volna. Csak úgy bejelöltem, hogy legyen még ismerősöm. De ha már bejelöltem, akkor mondjuk visszaigazolhatott volna, mert úgyis arra várt, hogy valamit lépjek. Ez nyílván nem számít annak, de akkor is
2017. márc. 5. 21:16
5/22 anonim válasza:
Na igen, mert a mai nemek közti egyenlőség azt jelenti, hogy az adott lánynak tilos közelednie, azt csak a férfi teheti meg.
Nem 1964 van, hanem 2017.
6/22 A kérdező kommentje:
Ja, és azért is jelöltem be, mert kivcsi voltam hogy erre reagálni fog-e
2017. márc. 5. 21:19
7/22 A kérdező kommentje:
Kiváncsi*
2017. márc. 5. 21:19
9/22 anonim válasza:
Nocsak, egy újabb üzenet 1964-ből. Mentsd meg Kennedy-t 59%-os!
10/22 anonim válasza:
Vagy taktikázik, vagy besértődött és visszavárat, vagy tovább lépett, vagy lecsapták a kezedről.
Valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!