Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibaja van? Miért ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régebben folyton nézett. És a barátnőinek is mondogatta hogy "Jól nézki" (rám gondolt). De én nem csináltam vele semmit, nem mentem oda. Azóta le se sz@r engem. Bejelöltem facebookon, ott már vissza se igazol..

2017. márc. 5. 20:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem mentél oda meg làtta rajtad hogy nem nagyon érdekel a dolog akkor ne csodàlkozz azért tenni is kell hogy foglalkozzon veled!
2017. márc. 5. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Kennedy 63-ban meghalt :)
2017. márc. 5. 22:14
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

Vissza a férfisoviniszta társadalmat? Ahol a nőnek tilos közelednie, csak a férfinek szabad? És meg kell éretnie, egy nagyon halvány utalást is? Hmmm....

2017. márc. 5. 22:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Akkor még régebbről jött az az üzenet... 1962 júniusa előtt vagyunk még? Kérlek akkor menj el a Székesfehérvári Kórházba lenne ott egy kis munka. Sok ember későbbi életét teszed jobbá ezzel.

2017. márc. 5. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
12%
Gáz vagy kérdező.Nem is akarsz semmit a csajtól,csak próbálgatod.Arra számítottál, hogy eped utánad, és majd visszajelöl, nem így lett most meg sérti az egódat.Ámítanál valakit csak azért mert ez jó poén? Háát...te sem vagy a toppon
2017. márc. 6. 05:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem próbálgatok én semmit. Mondom nem érdekel, csak vicces ahogy már rám se néz, és kerül xd. Mert eddig nem ilyen volt, ez feltűő lett.
2017. márc. 6. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Te irtad vicces....Ezért viccből bejelolted.Mi ez ha nem poen reszedről.Es ha meg visszajeol?Ebbe is bele kellene gondolni.
2017. márc. 6. 15:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, vicces ez. És bejelöltem, mert kerül, rám se néz, és kiváncsi voltam hogy a facebookos jelölésre reagál-e még. De arra se. Egyébként senki nem "csapott" le rá, ugyanúgy szingli, és a barátnőivel lóg.
2017. márc. 6. 15:10
 19/22 A kérdező kommentje:
Mert azt hittem, hogy azt annak veszi, hogy "megváltozok" és érdekelni kezd
2017. márc. 6. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:

azt hiszed, szorakozhatsz vele. pedig o mulat rajtad:)

vagy nem: latvanyosan tojik rad, amit meg is erdemelsz.

2017. márc. 6. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!