Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rosszul esne? Féltékeny lenne, vagy mibaja?
Recepciósként dolgozom.
Párom most írt nekem üzenetet:
" Szia Édesem, remélem jól telik a napod, és jól viselkedsz hmm... és remélem nem állsz szóba idegenekkel :) "
Erre én: "Szia Drágám, jól telik köszönöm. Jól viselkedek :)"
Ő."de tuti vannak cuki kigyúrt apucik"
Én "Most van 2...na és??"
erre ilyet ír "O.O Remélem nem tolod oda nekik semmidet. Miért nem válaszolsz???? Tehát???"
Hát az utolsón totál kiakadtam.
Milyen r*bancnak hisz? Féltékeny lenne?
Nagyon rosszul esett.
Ma is csinosan mentem melózni erre: "Mivan új cuki apucival találkozol?"
tudja jól, hogy nem csorog a nyálam más férfiak után...nem öltözködöm ÚGY-... de nyilván kedves vagyok az emberekkel, mivel ilyen helyen ez kötelező!
Multkor is bent volt velem és besértődött, hpgy miért mosolygok az egyik férfira...meg hogy túl kedves vagyok.
Sosem flörtöltem,sosem csalnám meg, ezt Ő IS TUDJA!!!
Akkor miaz a duma hogy "remélem nem tolod oda semmidet???"- hogy lehet ilyen bunkót írni???
visszaírtam neki, hogy vegyen viszább és ezzel megsértett stb.
erre elpoénkodta: "Hát ajánlom is!!! Mert ha valaki bepróbálkozik nálad üzenem neki, hogy jobb ha ás egy gödröt magának! Ne akard hogy vér follyon:) "
de én is féltékeny vagyok, NAGYON!
De ilyen durvákat nem mondok neki!
És mégis hogy van az, hogy ilyeneket ír, és közben azt mondja hogy "Pfff...én sosem vagyok féltékeny...nincs mire.."-akkor ismerje be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!