Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj naponta egyszer válaszol, de látom hogy sűrűn fent van messengeren olykor éjfélig is, akkor biztos hogy van valakije?
Én pl. FOLYAMATOSAN fent vagyok messengeren (ha be van kapcsolva a számítógépem, telefonom, tabletem, tehát gyakorlatilag 24 órában), de ez nem azt jelenti, hogy használom is. Ha pl. délelőtt utazás közben kapok üzenetet, akkor nem állok le választ pötyögni telefonon, megvárom, amíg este hazaérek, és számítógépről nyugiban tudok válaszolni. Sőt, van, hogy csak másnap válaszolok.
Mondjuk ha valami sürgős, akkor nyilván hamarabb, de csak cseverészés miatt tuti nem reagálok azonnal, hacsak nem érek rá éppen.
Ez most itt egy komoly "beszélgetés"?
Én is fent tudok lenni facebookon hétköznap éjfélig, sőt hajnali 3-ig is, még sincs senkim! És ez nem azt jelenti, hogy a pénzes pasik után epekednék. Ezek összefüggéstelen dolgok.
# 5: értsd már meg, az okostelefonok világában az, hogy valakit online látsz, nem jelenti azt, hogy a Facebookon lóg. Van a messenger alkalmazásban egy gomb, be lehet állítani, hogy milyen állapotúnak jelezzen ki a FB-chaten. Pont tegnap állítottam át, addig mindenki online látott, ha bármelyik okoseszközöm be volt kapcsolva. (Márpedig mindig be van, éjszakára is csak lenémítani szoktam.)
Szóval online látnak akkor is, ha éppen dolgozom, vagy metrón ülök, vagy ha alszom. Illetve most már nem, mert kikapcsoltam ezt a funkciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!