Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj naponta egyszer válaszol, de látom hogy sűrűn fent van messengeren olykor éjfélig is, akkor biztos hogy van valakije?

Figyelt kérdés
Hiába válaszolok neki délelőtt, 24 órán belül nem fog kétszer írni.
2016. dec. 2. 12:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%

Én pl. FOLYAMATOSAN fent vagyok messengeren (ha be van kapcsolva a számítógépem, telefonom, tabletem, tehát gyakorlatilag 24 órában), de ez nem azt jelenti, hogy használom is. Ha pl. délelőtt utazás közben kapok üzenetet, akkor nem állok le választ pötyögni telefonon, megvárom, amíg este hazaérek, és számítógépről nyugiban tudok válaszolni. Sőt, van, hogy csak másnap válaszolok.

Mondjuk ha valami sürgős, akkor nyilván hamarabb, de csak cseverészés miatt tuti nem reagálok azonnal, hacsak nem érek rá éppen.

2016. dec. 2. 12:25
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy van valakije. Inkább azt jelentheti, hogy te nem vagy számára elég érdekes/fontos, hogy válaszoljon neked.
2016. dec. 2. 12:32
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nincs ideje, kedve válaszolni. Semmi köze ahhoz hogy van-e valakije.
2016. dec. 2. 12:43
 4/16 anonim ***** válasza:
30%
Ne is pazarold az idődet, energiádat. Egy ilyen nő fényévekkel előrébb jár, s a pénzes férfiak után siránkozik hogy nincsennek normális férfiak
2016. dec. 2. 12:52
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 Már hogyne lenne köze, mit keres hétközben éjjel későig fent, ha annyira elfoglalt, persze másnak tud írni. Tudom milyen az amikor valaki szerelmes.
2016. dec. 2. 13:03
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Ez most itt egy komoly "beszélgetés"?

Én is fent tudok lenni facebookon hétköznap éjfélig, sőt hajnali 3-ig is, még sincs senkim! És ez nem azt jelenti, hogy a pénzes pasik után epekednék. Ezek összefüggéstelen dolgok.

2016. dec. 2. 13:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Ez a valaki amúgy mondta nekem élőben, hogy nem nagyon szeret Facebookon írogatni senkinek. Szerintem az van, hogy naponta egyszer ír mindenkinek, és így sosincs vége a beszélgetésnek. Másrészt nem értem, ha valami fontosat akarnék, akkor is csak másnap kapnék választ mert el sem hajlandó olvasni, semmi értelme az egésznek.
2016. dec. 2. 13:13
 8/16 anonim ***** válasza:

# 5: értsd már meg, az okostelefonok világában az, hogy valakit online látsz, nem jelenti azt, hogy a Facebookon lóg. Van a messenger alkalmazásban egy gomb, be lehet állítani, hogy milyen állapotúnak jelezzen ki a FB-chaten. Pont tegnap állítottam át, addig mindenki online látott, ha bármelyik okoseszközöm be volt kapcsolva. (Márpedig mindig be van, éjszakára is csak lenémítani szoktam.)

Szóval online látnak akkor is, ha éppen dolgozom, vagy metrón ülök, vagy ha alszom. Illetve most már nem, mert kikapcsoltam ezt a funkciót.

2016. dec. 2. 13:36
 9/16 A kérdező kommentje:
#8 Ez nem így működik, az én esetemben se látom asztali gépen zöld pöttyel hogy online lenne, csak a telefonos alkalmazásban jelzi hogy "elérhető x perce". És az viszont csak akkor változik ha valamit baszkurál benne.
2016. dec. 2. 13:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Oké, kérdező akkor valószínű hogy nincs senkije, mert ha lenne akkor épp szexelne és nem a Facebookot nyomná.
2016. dec. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!