Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tiltott le a messengeren?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le a messengeren?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy hétvégén bulizni voltunk a barátnőmmel, ahol összeismerkedtem egy sráccal, egész este csókolóztunk, és táncoltunk. nagyon tetszett, nagyon örültem. Ő felvett a facebookon még a buliban, majd még írogattunk egymásnak, mivel elvesztettük egymást a buliban, köszönhetően az én barátnőmnek és az ő haverjának, akik unatkoztak szerintem és állandóan menni akartak haza. Hazamentünk, lefeküdtünk aludni. A fiú még hajnalban írt nekem, hogy engem keres, hova tűntem, hova jöjjön, stb. Másnap akartam neki írni, de már le voltam tiltva. Ilyen esettel én még nem találkoztam, és eléggé meglepett, rosszul esett és őszintén szólva azóta sem térek magamhoz emiatt. Tudom, hogy nem fogjátok pontosan tudni, mert nem vagytok gondolatolvasók, de nagyon várnék néhány gondolatot, hogy vajon mi történhetett? :( Köszi a válaszokat!
2017. máj. 9. 15:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Piás volt, te is biztos ittál, buli volt, de elmúlt az éjszaka és másnap a barátnője, akinek van belépése a Facebookjára a tökére lépett és letiltott.

Vagy a pasi tiltott le, hogy ne lássa meg a csaja.

Mert ha nem lenne csaja, akkor legalább egy kúrás erejéig megtartott volna.

2017. máj. 9. 15:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek 11-es!
2017. máj. 9. 15:42
 13/24 A kérdező kommentje:

igen, egy haverom is rögtön ezt mondta, hogy tuti volt neki csaja...

én is úgy gondolom, hogy azért az hogy másnap egyből letilt az kicsit erős, még akkor is ha csaj dugni akar. én már olyanokra gondoltam, hogy ennyire borzasztó a kisugárzásom, de ez elég logikátlan:D

2017. máj. 9. 15:43
 14/24 A kérdező kommentje:
*ha csak dugni akar
2017. máj. 9. 15:43
 15/24 anonim ***** válasza:

10es...ki játszott kivel??? Végig olvastad? A pasi ugye nem volt szemét mert ugyanazt eljátszotta? Vagy a kérdező esetében sem szemét a srác mert reggel már le is tiltotta? Neeeem persze hogy nem...a pasiknak mindent szabad.

Átverhetik a nőket...nem ők a xar alakok hanem menő csávók.

Átmennek fél város nőin...őkelmék nem hímringyók hanem alfahímek.

Hagyjál már.

Kérdező...ne pörögj már ezen. Van még pár pasi a világon :-) lesz olyan is aki nem csak akkor éjjel akar szórakozni Veled.

2017. máj. 9. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de nem értem, miben tévesztett meg. Talán házasságot ígért, vagy mi? Nyilván te sem gondolod komolyan, hogy egy buliban fogsz komoly kapcsolatra szert tenni. Pláne azt nem, hogy olyasvalaki akar majd komoly kapcsolatra, akivel a megismerkedésed napján már smárolsz... hát bocs, de szerintem a többségnek csak arra kellettél volna. :)
2017. máj. 9. 15:51
 17/24 A kérdező kommentje:
15-ös, köszönöm:)) nagyon remélem! hidd el, én is hülyének tartom magam, hogy ezen pörgök, de szinte el sem hiszem, hogy képes valaki így átverni. nyilván én is naiv vagyok, de ahogy mondod...mostanában a fiúknak sikk lett az, hogy "csak dugni" akarnak meg ilyesmi, hát menjenek a fenébe. nagyon rosszul esik. minden ilyen pasinak üzenem, hogy menjen a fenébe!! És minden olyan pasinak üzenem, aki nem ilyen, hogy hajrá, és legyetek többen, mint ezek a szerencsétlen majmok. A nőknek meg azt üzenem, hogy legyen már kicsit több tartásunk (engem is beleértve, mert úgy látszik nagyon naiv vagyok) és ne hagyjuk átverni magunkat ezek által a majmok által.
2017. máj. 9. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
10 - Valahogyan fel kell nyitni egypár barom szemét azzal, h azt kapják amit adnak ;) Ha én játszottam volna vele és ő megbosszulja? Ja, akkor már az lett volna, h megérdemeltem? :D
2017. máj. 9. 15:54
 19/24 A kérdező kommentje:
16-os, miért ne csókolózhatnék, ha tetszik az illető, én sem akartam hozzámenni feleségül, csak ismerkedni, mert tetszett. Gondolod, hogy én vetettem rá magam? nem! táncoltunk, majd megcsókolt, és nagyon jó volt! miért, el kellett volna löknöm, ha jól esik és tetszik?
2017. máj. 9. 15:55
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezt a hisztit sosem fogom megérteni.. Fel kellene fogni, hogy minden pasi baszni akar. Csak nem mindegy hogy milyen formában. Van aki csak egyel akar, kapcsolatban. Kivárja normálisan míg szét teszed neki és talán te leszel a nyerő örökre nála és van olyan aki csak megakar kapni egyszer és viszlát.

Nincs köztes út, hogy ne akarjon dugni.

2017. máj. 9. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!